icon

Chodíte cvičiť samé alebo s niekým?

14. nov 2025

Zeny, chodite same ci mate partaka alebo partacku na cvivenie? Silovy trening, nie kardio.

btus
14. nov 2025

sama. Nemám nikoho, s kým by som chodila a v podstate asi by som len kecala a necvičila. 🙂

dian212
14. nov 2025

Aj ja som chodila sama a najviac mi to vyhovovalo, lebo som si pocvičila a išla som preč a nemusela som na nikoho čakať, mne to tak viac vyhovovalo

btus
14. nov 2025
@dian212

Aj ja som chodila sama a najviac mi to vyhovovalo, lebo som si pocvičila a išla som preč a nemusela som na nikoho čakať, mne to tak viac vyhovovalo

@dian212 presne. Človek si odcvičí, aj tak sa pri cvičení nedá rozprávať a aspoň sa nerozptyľuje.

dian212
14. nov 2025
@btus

@dian212 presne. Človek si odcvičí, aj tak sa pri cvičení nedá rozprávať a aspoň sa nerozptyľuje.

@btus áno presne ako si napísala, veď s kamoškami radšej idem na kávu alebo vínko, kde sa porozprávame

autor
14. nov 2025

Ja som zacala chodit do noveho fitka a neverim si v nastavovani strojov. Myslim sedacky a tak, aby som si ich prisposobila na moju postavu. Nebali ste sa tohto? 😀

hildicapupu
14. nov 2025
@anonym_autor

Ja som zacala chodit do noveho fitka a neverim si v nastavovani strojov. Myslim sedacky a tak, aby som si ich prisposobila na moju postavu. Nebali ste sa tohto? 😀

@anonym_autor vsak tam mozes niekoho oslovit, aby ti s tym pomohli

btus
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja cvičím len na dvoch strojoch a to si viem nastaviť. Ale vždy je tam niekto, kto ti to ukáže a potom už budeš vedieť.

ivik4
14. nov 2025

Sama
Otravuje ma ked s niekym cosi debatim . Sem tam s jednou kockou na páse pokecam inak nie

simsalabim
14. nov 2025

Cvicim sama (doma), plavat a na bicykel chodim s manzelom.

natalka13
14. nov 2025

Do fitka potrebujes trenera zo zaciatku nie kamosku.
Cvicim doma s cinkami sama.

mandzula
14. nov 2025

Sama. Najprv som aj chcela hladat partacku, no teraz si uvedomujem, ze by mi to prekazalo. Mam medzi seriami urcitu pauzu a keby som ju musela niekomu prisposobovat, vadilo by mi to. A ako tak citam, ty ani tak nechces partaka, ale niekoho, kto ta nauci cvicit - na to su treneri.

petulda333
14. nov 2025

Ja sa odhodlavam ist sama,lebo teda nemam s kym. No je tazke najst v sebe tu odvahu

anonym_bdb674
14. nov 2025

Ale tak keď máš problémy so strojmi tak cvič s trénerom … Myslela som, že sa pýtaš na nejakú “spoločnosť” a nie na pomoc … “Niekto” by Ti aj tak v tomto nepomohol.

kulumulu123
14. nov 2025

@anonym_autor sama nemam cas sa vykecavat a cakat na kamosku ked si chcem pokecat mozeme ist mimo fitka

trnavacka
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v každom fitku máš trénera. Spýtaj sa na individuálny tréning aspoň pár razy.

Mna najskôr učil správne cvičiť a všetko mi nosil 🙂
Potom napísané tréningy a nastavovala som si sama stroje výšky , šírky a tak
Chodím sama, max autom sa dohodnem s niekym, cvičí si každý svoje.

lejllamt
14. nov 2025

@anonym_autor sama...keby som mala zháňať nejakú kamošku čakala by som na ňu doteraz 😅

anos18
14. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja cvičím s trénerkou práve preto, že inak som tam ako Alenka v ríši divov 😃

vikss1
14. nov 2025

ja najradsej cvicim sama, lebo by som inak len kvakala a necvicila🙂 ale samozrejme, su aj dni, kedy nahodou stretnem v posilke niekoho, tak potom to je ine. ale cielene nechodim s nikym 😉

biba_18
14. nov 2025

ja chodím sama, cvičím s trénerom. jeden čas som chodila s kamošovou dcérou, ma poprosili či by som ju nezobrala aby sa naučila, trénerovi to nevadilo - a veruže to bolo lepšie, rýchlejšie nám ušiel čas, a to sme nemali žiadne prestoje že by sme sa vykecávali, proste to bolo také svižnejšie…
a kedysi som chodila s mužom keď sa ku mne a trenerovi pridal - a to tiež bolo fajn z rovnakého dôvodu ako s tou kočkou…

babushkaem
14. nov 2025

s manzelom

tilly
14. nov 2025

Ja som si urobila doma fitko. Cvičíme tu traja, tak sa to oplatilo.
Cvičím zo zásady sama. Strašne funím 🤣🤣. Neviem si predstaviť, že by som to musela v sebe dusiť, alebo tým niekoho obťažovať. To nie teda...

babushkaem
14. nov 2025
@tilly

Ja som si urobila doma fitko. Cvičíme tu traja, tak sa to oplatilo.
Cvičím zo zásady sama. Strašne funím 🤣🤣. Neviem si predstaviť, že by som to musela v sebe dusiť, alebo tým niekoho obťažovať. To nie teda...

@tilly ja ked pocujem niektorych chlapov pri tom, tak si myslim, ze tvoje funenie nikomu nebude vadit :D

tilly
14. nov 2025
@babushkaem

@tilly ja ked pocujem niektorych chlapov pri tom, tak si myslim, ze tvoje funenie nikomu nebude vadit :D

@babushkaem mne by to vadilo, keby ma mal niekto počuť 🤣🤣

babushkaem
14. nov 2025
@tilly

@babushkaem mne by to vadilo, keby ma mal niekto počuť 🤣🤣

@tilly ok beriem :D