Chodíte cvičiť samé alebo s niekým?
Zeny, chodite same ci mate partaka alebo partacku na cvivenie? Silovy trening, nie kardio.
Aj ja som chodila sama a najviac mi to vyhovovalo, lebo som si pocvičila a išla som preč a nemusela som na nikoho čakať, mne to tak viac vyhovovalo
Ja som zacala chodit do noveho fitka a neverim si v nastavovani strojov. Myslim sedacky a tak, aby som si ich prisposobila na moju postavu. Nebali ste sa tohto? 😀
Ja som zacala chodit do noveho fitka a neverim si v nastavovani strojov. Myslim sedacky a tak, aby som si ich prisposobila na moju postavu. Nebali ste sa tohto? 😀
@anonym_autor vsak tam mozes niekoho oslovit, aby ti s tym pomohli
@anonym_autor ja cvičím len na dvoch strojoch a to si viem nastaviť. Ale vždy je tam niekto, kto ti to ukáže a potom už budeš vedieť.
Sama
Otravuje ma ked s niekym cosi debatim . Sem tam s jednou kockou na páse pokecam inak nie
Cvicim sama (doma), plavat a na bicykel chodim s manzelom.
Do fitka potrebujes trenera zo zaciatku nie kamosku.
Cvicim doma s cinkami sama.
Sama. Najprv som aj chcela hladat partacku, no teraz si uvedomujem, ze by mi to prekazalo. Mam medzi seriami urcitu pauzu a keby som ju musela niekomu prisposobovat, vadilo by mi to. A ako tak citam, ty ani tak nechces partaka, ale niekoho, kto ta nauci cvicit - na to su treneri.
Ja sa odhodlavam ist sama,lebo teda nemam s kym. No je tazke najst v sebe tu odvahu
Ale tak keď máš problémy so strojmi tak cvič s trénerom … Myslela som, že sa pýtaš na nejakú “spoločnosť” a nie na pomoc … “Niekto” by Ti aj tak v tomto nepomohol.
@anonym_autor sama nemam cas sa vykecavat a cakat na kamosku ked si chcem pokecat mozeme ist mimo fitka
@anonym_autor v každom fitku máš trénera. Spýtaj sa na individuálny tréning aspoň pár razy.
Mna najskôr učil správne cvičiť a všetko mi nosil 🙂
Potom napísané tréningy a nastavovala som si sama stroje výšky , šírky a tak
Chodím sama, max autom sa dohodnem s niekym, cvičí si každý svoje.
@anonym_autor sama...keby som mala zháňať nejakú kamošku čakala by som na ňu doteraz 😅
@anonym_autor ja cvičím s trénerkou práve preto, že inak som tam ako Alenka v ríši divov 😃
ja najradsej cvicim sama, lebo by som inak len kvakala a necvicila🙂 ale samozrejme, su aj dni, kedy nahodou stretnem v posilke niekoho, tak potom to je ine. ale cielene nechodim s nikym 😉
ja chodím sama, cvičím s trénerom. jeden čas som chodila s kamošovou dcérou, ma poprosili či by som ju nezobrala aby sa naučila, trénerovi to nevadilo - a veruže to bolo lepšie, rýchlejšie nám ušiel čas, a to sme nemali žiadne prestoje že by sme sa vykecávali, proste to bolo také svižnejšie…
a kedysi som chodila s mužom keď sa ku mne a trenerovi pridal - a to tiež bolo fajn z rovnakého dôvodu ako s tou kočkou…
s manzelom
Ja som si urobila doma fitko. Cvičíme tu traja, tak sa to oplatilo.
Cvičím zo zásady sama. Strašne funím 🤣🤣. Neviem si predstaviť, že by som to musela v sebe dusiť, alebo tým niekoho obťažovať. To nie teda...
Ja som si urobila doma fitko. Cvičíme tu traja, tak sa to oplatilo.
Cvičím zo zásady sama. Strašne funím 🤣🤣. Neviem si predstaviť, že by som to musela v sebe dusiť, alebo tým niekoho obťažovať. To nie teda...
@tilly ja ked pocujem niektorych chlapov pri tom, tak si myslim, ze tvoje funenie nikomu nebude vadit :D
@tilly ja ked pocujem niektorych chlapov pri tom, tak si myslim, ze tvoje funenie nikomu nebude vadit :D
@babushkaem mne by to vadilo, keby ma mal niekto počuť 🤣🤣
@babushkaem mne by to vadilo, keby ma mal niekto počuť 🤣🤣
@tilly ok beriem :D

sama. Nemám nikoho, s kým by som chodila a v podstate asi by som len kecala a necvičila. 🙂