icon

Je možné schudnúť iba kardiom?

15. feb 2024

Ahojte zeny, cvicite niektora len kardio? Ziadny silovy trening, napr vo fitku len schody, beh, chodza, steper a ppdobne? Je mozne mat takyto trening alebo treba aj silovy k tomu? Twn by som praveze nechcela preto ma zaujima ako vyskladat trening len z kardia.

tinka2233
•
15. feb 2024

Na schudnutie áno

kitty2803
•
30. okt 2024

Ja chodím len na kardio, keďže vo fotku kde chodím je kardio zóna plus je tam kruhový tréning kde ženy cvičia s trenerkou, dáva im cviky, sú tam stroje ale mne to nevyhovuje preto chodím len na kardio, už som tak chodila asi 4 roky dozadu a výsledky som mala super, teraz chodím iba 3 týždne a zatiaľ výsledky žiadne, počítam si calorie

milanemila
•
30. okt 2024

Schudnes, ked budes v deficite a je jedno ako ho dosiahnes ak sa bavime iba v kontexte znizenia vahy 🤷🏼‍♀️ Silovy trening je ale super a urcite by som ho nevynechavala. Mas na to nejaky specialny dovod?

kitty2803
•
30. okt 2024

Mne napríklad silový tréning nevyhovuje koli tomu ze mi je pri určitej zaťaží zle.. Na odpadnutie, keďže saod 10 rokov liečim na štítnu žľazu, mam nízky tlak a proste by, som to zdravotné nedala aby ma tam trénerka naháňala.. Skúsila som to raz na začiatku a veru stačilo mi, možno pre niekoho hlúposť.. Ale sama si rozumiem svojmu telu takže cvičím podľa svojich možností, tiež by som nezvládla diétu, stravu upravenú nemám, užívam hormóny a nemôžem si dovoliť také veci, takto to žiaľ ide oveľa pomalšie a zhodiť co i len 1-2 kila je náročné, ale hádam nie nemožné.