icon

Polovníctvo ako záľuba

9. sep 2025

Ahojte...ktoré máte muža čo sa venuje polovnictvu..ako fungujete?koľko času pri tom trávi?

anna777115
9. sep 2025

@anonym_autor Katastrofa.

mikasa_ackerman
9. sep 2025

@anonym_autor nebola by som s takým mužom úprimne, to isté aj rybári. Ubližovať zvieratám pre radosť, príde mi to choré.

anna777115
9. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anonym_autor nebola by som s takým mužom úprimne, to isté aj rybári. Ubližovať zvieratám pre radosť, príde mi to choré.

@mikasa_ackerman Polovnictvo z daleka nie je o ublizovani ale hlavne o ochrane a regulacii.

grof_monte_christo
9. sep 2025

Môj priateľ je poľovník. Do lesa chodí velmi často, nosí zveri potravu, kontroluje fotopasce. Večer chodieva na posed, niekedy až do rána. Záleží od obdobia, kedy je ruja a pod. My však spolu nežijeme, len sa stretávame, takže si to vybaví, keď je doma sám alebo ideme do lesa spolu niečo zaniesť alebo pozrieť fotopasce.

anonym_3e81b7
9. sep 2025
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman Boze dalsia trapka ale nevqdi ti ze psy zeru ine zvierata a ze tych psov je uz privela?Najskor zacnite od toho co mozte dami zmenit a to,nekupujte psom granule.

anna777115
9. sep 2025
@grof_monte_christo

Môj priateľ je poľovník. Do lesa chodí velmi často, nosí zveri potravu, kontroluje fotopasce. Večer chodieva na posed, niekedy až do rána. Záleží od obdobia, kedy je ruja a pod. My však spolu nežijeme, len sa stretávame, takže si to vybaví, keď je doma sám alebo ideme do lesa spolu niečo zaniesť alebo pozrieť fotopasce.

@grof_monte_christo Ono takto rovnako je to aj v manželstve s poĺovníkom. My sme manželia 20 rokov a tiež skoro spolu nežijeme len sa občas doma stretneme a zakopneme o seba...😂

grof_monte_christo
9. sep 2025
@anna777115

@grof_monte_christo Ono takto rovnako je to aj v manželstve s poĺovníkom. My sme manželia 20 rokov a tiež skoro spolu nežijeme len sa občas doma stretneme a zakopneme o seba...😂

@anna777115 Mne povedal, že kedysi chodieval oveľa oveľa častejšie. To si teda neviem predstaviť 🙂. Ale on vie, ze keby to prehanal, tak ideme od seba.

nyusika
9. sep 2025

moj partner je polovnik, chodieva do reviru len cez vikend - aj to nie kazdy vikend.
obcas polovacka s obchodnymi partnermi, raz rocne niekam do zahranicia - najcastejsie afrika
ja s nim chodim tiez - cez den zakrmit, ale potom vecer na posed idem len niekedy.

mikasa_ackerman
9. sep 2025
@anonym_3e81b7

@mikasa_ackerman Boze dalsia trapka ale nevqdi ti ze psy zeru ine zvierata a ze tych psov je uz privela?Najskor zacnite od toho co mozte dami zmenit a to,nekupujte psom granule.

@anonym_3e81b7 nemám psa🤷‍♀️ ale vtipný výlev si tu dala😆

mikasa_ackerman
9. sep 2025
@anna777115

@mikasa_ackerman Polovnictvo z daleka nie je o ublizovani ale hlavne o ochrane a regulacii.

@anna777115 teoreticky je to ako popisuješ, ale prakticky? Predháňajú sa kto si zabije väčšie zviera a predá ho známym a kto pri tom viac vypije😃

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anna777115
9. sep 2025
@mikasa_ackerman

@anna777115 teoreticky je to ako popisuješ, ale prakticky? Predháňajú sa kto si zabije väčšie zviera a predá ho známym a kto pri tom viac vypije😃

@mikasa_ackerman Pri polovačke sa nesmie pit. Na zaciatku spoločnej polovačky sa fúka. Maju vdržbe zbraň tak alkohol sa vylučuje. Ako sa správajú v sukromi je maximalne individuálne, ako u každého jednotlivca.

nyusika
9. sep 2025
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman blbosti píšeš 🙈

grof_monte_christo
9. sep 2025
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman Sú len čisto lovci a potom poľovníci. Poľovníci lovia, ale sa aj starajú o potravu, napĺňajú krmelce, udržiavajú posedy, seju kukuricu a pod. Vieš veľmi malo o tom, co poľovníci vlastne robia. Strieľať musia, aby sa regulovala zver a boli odstrelene slabé jedince, ktoré by nepřežili zimu alebo sa ďalej nerozmnozovali. Párit sa smú len silné jedince. V přírodě prežijú len alfa samci. Takto to prostě je. Dostuduj a potom niečo piš.

mandzula
9. sep 2025
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman ale ze okrem ineho vakcinuju lisky proti besnote, aby ti chore nebehali popod okna, ze sa postarali, aby sa nesiril AMO, ze reguluju zver, aby nezozrala polnohospodarom urodu, ze z cesty po nociach odstranuju zrazenu zver ti nevadi, ze? "Milujem" ludi, co o polovnictve vedia len tolko, ze sa tam striela zver.

mikasa_ackerman
9. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná
mandzula
9. sep 2025

@mikasa_ackerman aspon vsetci vieme, ze o tom prd vies.

anouschka5
11. sep 2025

Tieto alibisticky kktiny, že poľovníci regulujú choré a slabé jedince - čistý alibizmus na zvrátené chúťky zabíjania kto skolí väčšiu trofej a že či pijú ??? Nie nepijú SLOPÚ !!!!!

mandzula
11. sep 2025
@anouschka5

Tieto alibisticky kktiny, že poľovníci regulujú choré a slabé jedince - čistý alibizmus na zvrátené chúťky zabíjania kto skolí väčšiu trofej a že či pijú ??? Nie nepijú SLOPÚ !!!!!

@anouschka5 dalsia, co o tom prd vie, ale vykricnikov a otaznikov natuka, aby to este aj zdoraznila. Co uz, aj taki ludia musia existovat.