icon

Ako fungujú vzdelávacie poukazy?

18. sep 2025

Ako prosim funguju tie vzdelavacie poukazy? Znizuju ciastku mesacnej platby, napr. nejakeho kruzku? Vie dieta vyuzit svoj poukaz a aj poukaz surodenca, ak ma 2 kruzky a surodenec ziadne? Ci su viazane na meno? Dakujem

katkaseiner
18. sep 2025

myslis tie vzdelavacie poukazy v skole? U nas len ziadaju to nech su vyuzite v skole, dokonca ani netlacia aby dieta na nejaky kruzok chodilo, ale nech je tam zapisane. Dokonca moje deti chodili aj na viac ako 1 kruzok, napriek tomu ze cez vzdelavaci poukaz sa riesi len 1 kruzok

anonym_ce5861
18. sep 2025

každé dieťa má nárok na vzd. poukaz? škola z toho preukazu nejak priofituje?

kleopatra114
18. sep 2025

Sú viazané na meno , my ich využívame na kruzok v cvc- suma za kruzok nám klesne o cca 30€/ rocne

alenamihal
18. sep 2025

MOzes ich pouzit kde ty chces..starsi syn ide chodit na kruzok v jeho skole a stoji 70eur rocne kruzok a poukaz ma hodnotu 30eur ,takze doplatim 40 eur...mladsi syn pouzije poukaz na tenis ,co je mimo skoly...takze je to na tebe kde poukaz pouzijes...

renka30
18. sep 2025

Mozes pouzit v skole na 1 kruzok alebo aj mimo skoly, za predpokladu, ze ich dana organizacia akceptuje

lucik194
18. sep 2025

90% organizacii ich neakceptuje. Daju sa pouzit na jeden kruzok, su viazane na meno, nemoze ich pouzit ine dieta.

ak dieta v skole zahlasis na jeden kruzok a organizuje ho skola, vies ho pouzit a ma ho zadarmo, ak ho organizuje externa firma tak ho plati. Ak ma dieta 2 kruzky a oba organizuje skola, tak jeden ma zadarmo a druhy platis.

u nas sa daju pouzit este v CVC.
ak nechces ziaden kruzok - odovzdavame ho v skole - pouziju ho v skole (vacsinou na kniznicu)

rachel36a
18. sep 2025
@anonym_ce5861

každé dieťa má nárok na vzd. poukaz? škola z toho preukazu nejak priofituje?

@anonym_ce5861 ano, každé dieťa má nárok...a ten na určitú fin.hudnotu ktorú dostane škola, organizácia, centrum, zuska za poukaz...nie všade ho ale beru...školy ho beru vsetky