icon

Ako prebiehajú kurzy baby plávania?

5. mar 2025

Ahojte, kto chodíte alebo chodili ste s deťmi do 1 roka na baby plávanie, išli ste s nejakou kamarátkou alebo samé? Rozmýšľam, ze by som s malým začala navštevovať sem tam takéto plávanie, ale nemám s kým. Nemám rada keď prídem niekde do zavehnuteho kolektívu už, všetci sa poznajú a ja prídem nová.
Ako to tam vlastne funguje? Napríklad, našla som jeden kurz neďaleko, registrácia je online. Priklad....Kurz je pre cca 9 detí. Predpokladám, že tam sú mamičky s deťmi ktoré chodia pravidelne (väčšinou je tých 9 miest už obsadených) ale keby náhodou sa mi podarí zaregistrovať tak to akože vyfuknem flek nejakej mamke ktorá chodí pravidelne? Ci máte skúsenosti, že nechodia stále tie isté mamky s deťmi a mení sa to tam stále?

babushkaem
5. mar 2025

ja by som sla sama, ved sa zoznamis s novymi ludmi 🙂

saxana000
5. mar 2025

Nemozes prist iba sem tam.kurzy funguju na cca trojmesacnej baze podla veku babetka.aby neplavali 9mesaxni s 3 rocnymj. rovnaky princip ma aj cvicenie baby balance.. zaregistrujes sa na jarny semester ktory ma cca 12 hodin/lekcii.podla veku babebka budes zaradena do skupiny na konkretny den a konkretnu hodinu.trebars utorok o 11.00 a to bude vas kurz na ktory budete chodit stale rovnake maminy a deti.kurz uhradis cely popredu 12hodin x 10e povedzme 120e ak ochoriete alebo mate vysetrenie v dochadzkovom systeme do ktoreho dostanes pristup si hodinu odhlasis a neskor si ju mozes nahradit povedzme v rovnakej vekovej skupinke ale v iny den..vacsiniu mas na to rok aby si to minula.

saxana000
5. mar 2025

Ak mas vacsie dietatko je pravdepodobne ze nastupis do zabehnutej skupiny..lebo baby ktore zacnu na uplne prvom kurze od 3 mesiacov vacsinou postupuju dalej kurzami podla veku spolocne.

saxana000
5. mar 2025

Pri registracii vyplnujes vek dietata den ktory ti vyhovuhe pripadne do poznamky davas kamaratku ktoru poznas a chces byt s nou v skupune a na zaklade toho vas majitel alebo lektor zaraduje potom do skupinky.

flientica
5. mar 2025

ides tam kvoli sebe ci kvoli dietatku? 🙂 ja by som sla sama s mojim dietatom - to je ta najlepsia spolocnost 🙂 a ked tak sa aspon zoznamim s niekym novym 🙂

pralinka86
5. mar 2025

Vzdy zacinal novy kurz (par mesacny), nedalo sa prist len tak uprostred nejakeho kurzu. Chodila som sama, ako mnoho iných zien. V tom kurze boli deti co uz plavali aj predtým aj take, co zacinali s nami. 9 sa mi inak zda dost, ale tak mozno mate vacsi bazen.. nas bolo do 5cca

simona109
5. mar 2025

Ja chodim s mojim 5 mesacnym uz druhy mesiac, je nas v skupine 6 a vzdy su tam nejake nove mamicky. Vela sa to toci kedze deti mavaju ockovania, choroby atd… Prva hodina je vzdy skusobna, ci sa vobec babatku bude pacit a potom sa plati mesiac vopred.
Ver mi, je uplne jedno ci pojdes sama lebo na kamosku aj tak nebudes mat cas a bude ti jedno ci ju tam mas alebo nie. Budes mat co robit so sebou, babom, pojdes odtial unavena a rozbita ako cinska hracka😅

siska53
5. mar 2025

Toto som ja teda neriesila. Prihlasila som sa a chodili sme. Niektore mamky sa poznali, zvacsa vsak nie. S jednou na jednom z kurzov sme zistili, ze sme takmer susedky - dva vchody nas delili. A teda ked uz aj ona zacala chodit aj na ihrisko ( ja mam este starsie dieta), stali sa z nas aj ihriskove kamosky 🙂.

kiki68
5. mar 2025

U nas teda chodime uz na detske plavanie a nie, moc sa ludia nepoznaju. Stale niekto pride a pod.

7lenka11
5. mar 2025

Isla som sama a s mamičkami som sa zoznámila. A nebol to žiadny zabehnutý kolektív, v priebehu 2 mesiacov sa tretina mamičiek obmenila. Keď bolo voľne miesto, dopĺňali kurz novými bábätkami. A niektoré detičky vyradili choroby alebo to, že ich plávanie nebavilo.

minesasubu
5. mar 2025

ja chodím so synom na plavanie od 3 mesiacov kurz trvá 2 mesiace a zas ide nový
6detí v skupine , stane sa že na každú lekcu príde nová mamička alebo aj 2,3 na náhradku
ved sa môžeš zoznámiť , na plavaní v bazene aj tak nemáč čas vykecávať jedine v saune a v šatni
neviem aké veľké mesto máte ale môže sa stať že každá lekaci bude iná skupina
takže chod pre dieta jje to skvelé