Ako zabaviť deti?
Ahojte mamky, ockovia. Je leto, deti doma, u nás aj požičané. Robíme všetko možné aj nemožné, no občas mi už dochádzajú nápadyy, tak budem rada, ak prispejete nejakými tipmi na hry na doma. Ja pridávam jeden tip, čo som deťom vymyslela na dnešok: Mali sme doma kopec prázdnych obalov z kinder vajíčok (tie žlté vajká). Zahrali sme sa na hľadačov pokladu. Nakreslila som deťom mapu s 1.indíciou, kde hľadať ďalšiu. Boli poschovávané všade (vonku, v záhrade, pivnici, na balkóne...). Pri každej indícii schovanej vo vajíčku bola aj jedna úloha, ktorú museli splniť (poskladať riad z umývačky, vyniesť smetie, upratať detskú, uložiť topánky na miesto...)...hra trvala cca hodinu, deti sú unavené z toľkého "lietania" a upratovania, dom je uprataný, ja som mala hodinu kľud a deti našli poklad - každá jednu jazdu na bobovej dráhe + 1€, ktoré si smú minúť na čo chcú 🙂 a čo vy? Máte nejaký tip?
tiez som precitala zbavit 😀
@charllotte
@silaviat tak vy ste dobre 😀 ja som precitala hororovy nazov: ako zabit deti? 😀
😀 😀 ale kazda sme temu rozklikali, aby sme nasli navod ako sa zbavit...resp. zabit deti 😀 tomu sa povie matky roka 😀
@luvika prepac ze ti to tu spamujeme...my keby mame zahradu...tak napustim bazenik...a cely cas su krpci v nom...ako vzdy ked sme u nasich...rodicia maju zahradu..ked ich uz nebavi voda...tak zase sa zabavaju s polievanim, striekanim vody...potom si robievame nealkoholicke mojito, ovocne pohare..vzdy ich zapojim do vsetkeho co robim...to ich velmi bavi..syn sa rad hrabe v zemi..takze lopatka, hrable a vsetky tieto domace prace okolo zahrady ho bavia..mozes skusit popripade hry s loptou, bublifuk, kriedy...moznosti je vela 😀 a kazde dieta bavi nieco ine🙂
@metlonka v pohode, ved sa aspon zasmejem nad tymi vasimi uvahami 🙂 my bazen napusteny mame tiez, ale tak tieto dni boli nie velmi na vodu, kriedy tiez, a kadeco ine...len uz tri tyzdne doma, tak stale cosi vymyslaju nove a nove 🙂 maly v pohode, tomu staci piesok a odrazadlo :D len starsie baby, tie su dost akcne :D
@luvika ja mam tiez 8rocnu...a s nou sa da uz kadeco...boli sme tyzden pri mori..ale teraz uz tiez stale rozmyslam co s nimi...s dcerou sa uz kadeco da...je to mala frndola...rada sa paradi, navliekame goralky, lakujeme si nechty, robime si ucesy, ideme von na zmrzku.. a ked je skaredo, tak hrame clovece, karty, puzzle...a aj spolu varime...bavi ju ked ju zapajam do beznych prac...upratovat ju nebavi..ale varit ano, tak spolu varime...a vymyslame hluposti 😉
@metlonka mna najlepsie kope progmaratorska muza pri pucovani kupelne. Raz som sa 3 dni trapila a nijak mi nevychadzalo to co som chcela a potrebovala. A ked som cela napenena pucovala kupelnu po chlapovi, tak mi to zasvietilo v hlave ako 500W ziarovka. Uplne najjednoduchsie najgenialnejsie riesenie. 🙂 Aj som zabudla p*c*vat na toho chruna, ze ako dokaze narobit tolky bordel 😅
@charllotte 😀 aj ja som to tak citala...

jeemineee a ja citam ze......tipy ako sa zbavit deti 😀 😀