icon

Ako zabaviť deti?

luvika
14. júl 2015

Ahojte mamky, ockovia. Je leto, deti doma, u nás aj požičané. Robíme všetko možné aj nemožné, no občas mi už dochádzajú nápadyy, tak budem rada, ak prispejete nejakými tipmi na hry na doma. Ja pridávam jeden tip, čo som deťom vymyslela na dnešok: Mali sme doma kopec prázdnych obalov z kinder vajíčok (tie žlté vajká). Zahrali sme sa na hľadačov pokladu. Nakreslila som deťom mapu s 1.indíciou, kde hľadať ďalšiu. Boli poschovávané všade (vonku, v záhrade, pivnici, na balkóne...). Pri každej indícii schovanej vo vajíčku bola aj jedna úloha, ktorú museli splniť (poskladať riad z umývačky, vyniesť smetie, upratať detskú, uložiť topánky na miesto...)...hra trvala cca hodinu, deti sú unavené z toľkého "lietania" a upratovania, dom je uprataný, ja som mala hodinu kľud a deti našli poklad - každá jednu jazdu na bobovej dráhe + 1€, ktoré si smú minúť na čo chcú 🙂 a čo vy? Máte nejaký tip?

Strana
z4
jana_eyre
15. júl 2015

@jabadaba decka boli uplne happy 😀 a bolo to bez nehody ak neratam potah stoličky co vyzera ako okakany vdaka skorici..

eeffka
15. júl 2015

@leeenulka ja som precitala to iste a reku super tema jak pre mna...hmm tak nic 😀

leeenulka
15. júl 2015

@eeffka únava materiálu ;)

jabadaba
15. júl 2015

@jana_eyre super! 🙂 Poznam veru skvrny na potahoch. Kari korenie ci kurkuma obzvlast "potesia". No co clovek neobetuje pre nadsenie deti..... 😵

jabadaba
15. júl 2015

@liebling98 😀 uz mi chyba len ta jedna no.... 😎

jabadaba
15. júl 2015

@eeffka co, chcela si sa deti zbavit? Ja som sa tych svojich prave zbavila. 😎 (uplne legalne, kdyby neco)

Strana
z4