Ako zabaviť deti?
Ahojte mamky, ockovia. Je leto, deti doma, u nás aj požičané. Robíme všetko možné aj nemožné, no občas mi už dochádzajú nápadyy, tak budem rada, ak prispejete nejakými tipmi na hry na doma. Ja pridávam jeden tip, čo som deťom vymyslela na dnešok: Mali sme doma kopec prázdnych obalov z kinder vajíčok (tie žlté vajká). Zahrali sme sa na hľadačov pokladu. Nakreslila som deťom mapu s 1.indíciou, kde hľadať ďalšiu. Boli poschovávané všade (vonku, v záhrade, pivnici, na balkóne...). Pri každej indícii schovanej vo vajíčku bola aj jedna úloha, ktorú museli splniť (poskladať riad z umývačky, vyniesť smetie, upratať detskú, uložiť topánky na miesto...)...hra trvala cca hodinu, deti sú unavené z toľkého "lietania" a upratovania, dom je uprataný, ja som mala hodinu kľud a deti našli poklad - každá jednu jazdu na bobovej dráhe + 1€, ktoré si smú minúť na čo chcú 🙂 a čo vy? Máte nejaký tip?
@liebling98 😀 uz mi chyba len ta jedna no.... 😎

@jabadaba decka boli uplne happy 😀 a bolo to bez nehody ak neratam potah stoličky co vyzera ako okakany vdaka skorici..