Ako zrealizovať plávanie s 3 mesačným bábätkom?

fixka
19. nov 2011

Potrebuje plavky? Ako zosúladiť kŕmenie a odchod na plaváreň na konkrétnu hodinu? Vydrží bábätko celý čas bez kakania, alebo sú nejaké špeciálne plienky na plávanie? Ďakujem

kamilka22
19. nov 2011

🙂)) toto mi pride ako vtip - sak za 1. si dohodnem termin, tak aby to bolo v case bdenia, za druhe, kupit plienky na plavanie, aj tak ked sa pokaka, tak ho budes musiet ihned prebalit, aby sa nic nedostalo do vody.

marianca
19. nov 2011

No ja som chodila s malým na plávanie a jasné treba kúpiť plienky na plávanie a ešte nato museli byť aj plavky, aby tú plienky pevne držali na mieste.
A čo sa týka toho zosúladenia na nejakú hodinu, také malé bábatko ešte vačšinu dňa prespí, takže ja som to robila tak, že som ho dala vyspať, prípadne ak mi spať nechcel pospal si v aute cestou na plaváreň a plávanie ho unavilo tak, že potom mi aj tri-štyri hodinky v pohode spal.
Ale na plávanie ti dajú na výber viac termínov, takže si budeš môcť vybrať čo ti najviac vyhovuje...

pipka
19. nov 2011

tak pokial viem, vobec sa neodporuca plavat s babatkom mensim ako 4-5 mesiacov! Na to pozor..a po dalsie, jasne, ze su urcene presne casy plavania pre babatka, to si treba dohodnut na konkretnej prevadzke, kam budete chodit plavat,...snad nejdete plavat niekam len tak, na verejnu plavaren? 😕 😒 A samozrejme, ze pre babatka sa predavaju v drogeriach specialne plavacie plienky, ktore vodu neobsorbuju, ale moc a stolicu zadrzia. Babatko sa odporuca nakrmit tak hodinku pred plavanim, aby neslo do vody s plnym bruskom a potom po plavani a saunovani dat mliecko. Je tu aj vela specialnych tem o plavani babatiek, tak si to tam nastuduj 😉

fialkaa
19. nov 2011

ahoj, ja som to robila takto: doma som maleho nakojila, na plavanie som isla pesi, bolo to necele 2 km od nasho domu (cize cca pol hodina), v kociku si maly pekne pospal, aj mu pekne vytravilo. hodinu sme mavali od 11,00 do 12,00. po plavani som mu dala cucnut mliecka (ak este vladal, obycajne bol zmoreny od unavy) a domov zase pesi, cestou pekne spal. v tvojomm pripad by som si na cestu domov vybavila odvoz autom, predsa len ide zima. alebo nejaky cas po plavani stravis v areali plavarne, by si nesla s vykupanym bbabom do zimy. plavky nepotrebuje, plienky do vody su fajn,. zadrzia malu aj velku potrebu.