Aktivity pre 1,5-ročné dieťa
Zdravim,chcem sa spýtať ake aktivity odporučate v takychto horučavach pre 1 a pol ročne dieťa?
Všetko ju baví len na chvilu😁😅v nutri sa jej nechce byť…ani kresliť ju nebavi ani s hračkami sa hrať rozpravky vždy len na 10min😅mame rodinny dom a na dvore ma aj hračky bazen pieskovisko a to tiež je na chvilu s potom velky plač lebo je cela od piesku😂ďakujem za každu radu.
Nepomôžeš si. Tiež mám doma 1,5-ročnú dcéru a najviac ju baví robiť bordel, všetko vyťahovať zo šuflíkov, políc, trhať ten jeden úbohý kvet, ktorý mám, ničiť mi knihy a pri písaní tohto príspevku mi práve doniesla odtrhnutú ruku z bábiky. 😀
@lalala94 presne ako keby opisujes moju dceru😂😂
@biancaa3 zober surove/neuvarene spagety a nech ich prepchava cez sitko. Daj vediet na ako dlho ju to zabavilo 😉
Ale pri 1,5 rocnom dietati si nepomozes, este som nevidela take co by sa dokazalo dlhsie na nieco sustredit.
U nas frcalo prelievanie, presypanie, prekladanie cohokolvek.
To je taky vek, ze chce robit vsetko ale pri nicom nevydrzi. V takomto teple by som dala na dvor vodu (ci do maleho bazena alebo len vedro), nejake pohariky a lopatky a toto vzdy vyhralo na plnej ciare
@biancaa3 zober surove/neuvarene spagety a nech ich prepchava cez sitko. Daj vediet na ako dlho ju to zabavilo 😉
Ale pri 1,5 rocnom dietati si nepomozes, este som nevidela take co by sa dokazalo dlhsie na nieco sustredit.
@ella1234 toto mojich zabavilo presne 30sekund, lebo tie spagety sa lamu, ked netrafia a uz ich len lamali a robili bordel😀
@ella1234 som urcite zvedava vyskušam lebo dcera ked niečo začne robit a nedari sa jej hneď veľke nervy a plač😅…ano to aj u nas ale tiez na chvilu u nas to je zase lentilky z jednej misky do druhej a potom je všetko sama čokolada 😁
To je taky vek, ze chce robit vsetko ale pri nicom nevydrzi. V takomto teple by som dala na dvor vodu (ci do maleho bazena alebo len vedro), nejake pohariky a lopatky a toto vzdy vyhralo na plnej ciare
@hederamonstera ano mame bazen aj mala ma svoj maly bazen a vsetko tam hadže piesok kamene hracky a potom je cela mokra😂a nervozna nema rada ked je mokra či spotena alebo ked ma špinave ruky nebodaj to je doma boj😁
Ako tak citam, uz sa tesim, ked bude mat mala 1.5r 😅😅😅
Ja obcas robim cesto na hranie (voda,muka,potravin.farbivo) namiesto plasteliny ak by to nahodou strcil do ust a celkom sa s tym vyhra, ale kazde dieta je ine. Este ma rad polievat kvety, rozprasovac na kvety a take umyvadlo na baterky v kt tecie voda 😀
Ja obcas robim cesto na hranie (voda,muka,potravin.farbivo) namiesto plasteliny ak by to nahodou strcil do ust a celkom sa s tym vyhra, ale kazde dieta je ine. Este ma rad polievat kvety, rozprasovac na kvety a take umyvadlo na baterky v kt tecie voda 😀
@neviem_123 dakujem urcite vyskusam…ked chcem s dcerou nieco pripravit napr smotanovo ovocnu tortu tak to vzdy dopadne tak ze to je vsade okolo nas a aj na nas ale len nie vo forme na tortu😂😂dufam ze toto bude mat lepsi uspech 😊😁

Nepomôžeš si. Tiež mám doma 1,5-ročnú dcéru a najviac ju baví robiť bordel, všetko vyťahovať zo šuflíkov, políc, trhať ten jeden úbohý kvet, ktorý mám, ničiť mi knihy a pri písaní tohto príspevku mi práve doniesla odtrhnutú ruku z bábiky. 😀