icon

Aktivity pre 5 ročné deti

0timea
10. sep 2020

Ahojte,chcela by som zacat svoju 5rocnu dceru k niecomu viest,na nejake kruzky,..Podla coho ste im take nieco vybrali?Nechcem aby bola zase nejaka moc vystresovana,ale ani vobec netusim na co take ju prihlasit?
Poradite nieco kam chodia vase deti a podla coho ste vyberali? Dakujem

lucik194
10. sep 2020

v tom case nase deti chodili v skolke na kruzok anglictiny (predskolaci) a sportovy (tiez v skolke)......
v skolke absolvovali kurz plavania aj korculovania.... skus sa popytat co budu mat v skolke (ake kruzky) ak nejake budu mat....
popytaj sa kamosiek na okoli ci im deti niekam chodia,
napr na ZUS beru aj deti - predskolakov (5 rocne do pripravneho rocniku) ..... vo velkych mestach je ponuka dost velka..... (aspon v BA urcite)

yanni
10. sep 2020

@0timea Tak hadam zalezi na tom, co ju zaujima. Ja mam tiez 5 rocnu, ale neprihlasila by som ju na nieco, vybrate podla zien z internetu a podla seba. Dieta treba pozorovat prakticky od narodenia k comu inklinuje, podporovat to a ak ho to casom neomrzi, v tom predskolskom/rannom skolskom veku přihlásit do oddielu/zus atd. Ak samozrejme dieta samo chce.

0timea
autor
10. sep 2020

@yanni nezda sa mi,ze by v niecom nejako vynikala,preto sa pytam.samozrejme,ze ked mi niekto povie,ze chodte na tanecnu tak hned nepoutekam.

liz_lemon
10. sep 2020

@0timea treba skusat, moja dcera chodila na zumbu, ANJ, spev, a ten spev sme po polroku odhlasili, lebo uz ju to nebavilo

janka_266
10. sep 2020

@0timea treba skúšať a meniť krúžky, nie sa upínať na jeden, ak ju baví skákať, liezť a pod. Pozrela by som sa po niečom čo je založené na movemente. Tam sa deti aj vybláznia aj sa niečo zaujímavé naučia napr. Staršie parkour.

oliali
10. sep 2020

@0timea ja by som sa spytala dcerky co by ju bavilo, starsi syn (6 rokov) chodil na plavanie, na gymnastiku, chvilku futbal, a aktualne je druhy rok v lyziarskom klube... v skole bude mat anglictinu, mimo skoly klubove treningy... mladsi ma rozne kruzky v skolke (zumba, gymnastika, divadelny kruzok) a chodieval na baby plavanie... Najlepsie je ked si deti vyskusaju viac toho a cas ukaze co ju naozaj bavi

0timea
autor
10. sep 2020

Myslite,ze je vhodne nejake napr.bojive umenie?

katkaaaaaaaaaa
10. sep 2020

U nás mame napríklad BOBORLAND 😊 Je to super 😊 Turistika plávanie výtvarná no veľa toho je, je to všetko v jednom 😊 Takže viac aktivít naraz sa tam ponuka 🥰

heidy222
10. sep 2020

Moja chodi na balet, vybrala si to sama, niekde to videla a odvtedy zacala pilit usi Tak som ju prihlasila a chodi rada

lenka2710
10. sep 2020

@0timea moja ma 6,od troch rokov chodí na tanečnú, ona sa rada hýbe, a druhy vždy čo ju práve zaujalo, angličtina, montesorri dielne, teraz chce druhý krúžok výtvarnú! Vždy máme nejaké dva, jeden tanečný a druhy co si sama vyberie

mareri
Odpoveď bola odstránená
wawna
5. dec 2021

u nas nie je sneh, tak sa chodime vonku bicyklovat a doma skladame lego, puzzle, malujeme si