Baby plávanie Prešov
Ahojte mamičky,
Mám 3 mesačného synčeka a od januára keď bude mať 5 mesiacov, by som s ním chcela chodiť na plávanie. Ktoré plávanie v Prešove odporúčate? Ako ste boli/neboli spokojné? Je možné aby sme chodili obaja s manželom? Tak že jeden bude s malým v bazéniku a druhý trebárs vonku urobí video/foto? Chceli by sme chodiť obaja aj kvôli prezliekaniu aby to bolo rýchlejšie.
dalirýchlejšie a tak.
My chodime uz dva roky do Kaciatkova, maximálna spokojnost. Pribehy znamych o pristupe v KidFite, boli pre mna dostatocnym motivom hladat nieco ine. Zrejme preto, ze som za vztahovu vychovu a nie direkturu. V kazdom pripade ja svoj vyber dat prednost pedagogickemu a respektujucemu pristupu nelutujem. Parkovanie pred vchodom, nizsia cena - co nam umoznuje chodit stale, obe lektorky uplne v pohode (aj ked momentalne je len jedna). Vzdy vysli v ustrety, brali ohlad aj ked maly nemal najlepsiu naladu,... Velakrat sa nam po plavani ani z hernicky domov nechce ist 😉.
Takisto chodime uz 2 roky do Kaciatkova a som veeeeelmi spokojna. Mam s cim porovnat, predtym sme chodili na plavanie a vanickovanie do Liptovskeho Mikulasa, kde mi to celkom vyhovovalo, avsak nemali vlastny bazen a obmedzovala nas dlhe cestovanie. V Kid Fit som bola raz (kupit plavky, kedze sa este v Kaciatkove na zaciatku nedali kupit) a uz prvy dojem ma uplne odradil. V Kaciatkove mi vyhovuje moznost parkovania hned pri vchode, vsetko super ciste, velky bazen s mnozstvom pomocok, fakt velmi mila, ludska instruktorka, moja dcerka zboznuje tetu Anicku na recepcii a casto jej nosi darceky (ovocie, kolacik), dobre vybavenie hernicky a kuchynky. Tiez je pre mna dolezita cena, ktora je v Kaciatkove nizsia. Kazdy tyzden sa velmi tesime na plavanie 🙂
@ludkamacejka veru, teta Anicka vsetkych vita ako clenov rodiny ☺️, vzdy sa s nou aj kopu nasmejeme 😂
@tatianamartin presne tak, vzdy nas vystiska, vybozkava 🙂
@anaviiik Ja mam skusenosti s oboma a jednoznacne odporucam Kaciatkovo.
Skvely ludsky pristup Dasky a jej teamu je super.
So synom sme cvicili Vojtovku a az plavanie v Kaciatkove mu vyrazne pomohlo. Nebal sa a pohybovo isiel milovymi krokmi dopredu. Daska je skvela, nenuti a ked vidi, ze babo sa prieci, neponara ho nasilu ako v Kidfite-tam bolo jedno, ci chce, al.nechce-musel.
Pristup instruktorky Dasky a jej rady aj ohladom kojenia nam velmi pomohli. Taktiez parkovanie pred dverami, herna a celkovo priestory - vsetko nove, neplesnive, su najvacsie plus. Chodili sme vyse roka a keby som nemusela nastupit do prace, chodili by sme nadalej.
Kidfit je fajn, tam sme vsak po prvom kurze museli odist. Po 2 chorobach, kvoli chladu v sprchach a prezliek.miestnosti som uz nebola ochotna to opat skusat. Celkovo je to tam male a ked sa menili skupiny deti, tak sa stavalo pravidelne, ze sme museli cakat mokri na chodbe.
Instruktorka fajn, ale jej profesionalny odstup mne osobne trocha vadil.
A velke minus je parkovanie-s babom chodit 300-500m od parkoviska, kt.je tam kde si nahodou najdete na ulici volne, je proste neakceptovatelne.

@anaviiik od 3 mesiacov sme chodili s malym do kid fit na vanickove plavanie. Manzel mi nosil maleho, pretoze pre mna bol tazky po tretom cisarskom. Malemu sa to pacilo. Ako nevyhodu tam vidim problem s parkovanim. Ked bol vacsi tak sme skusili aj Kaciatkovo. Ale mna to neoslovilo. Ine mamky si pochvaluju, len neviem ci to maju s cim porovnat. Takze sme sa vratili opat do kid fit.