BIlla autíčka s pečiatkou - výmena
Poprosím sem zadávať o výmenu Billa autíčok s pečiatkou..Ďakujem.

@adriannasvk Dobry den , Ano este mam
A mozme sa na vymene dohodnut?
@pegy4 mozme sa na vymene dohodnut? Adresu do ip poprosim
zháňam v zelenom krúžku a ponúkam tie čo sú vyfotené.
PREDÁM za 50 centov / kus tie sivé (lebo mám až 3ks) a ostatné za 1,50€ / kus
ZAMENÍM 1ks za 1ks alebo všetkých mojich 6 kusov za vaše 4 kusy (výber nechám na vás).
iba osobne v BA (najlepšie SM, Petržalka, DNV, Vajnory, niekde v okolí Borov, Avionu, Auparku, Eurovei)
@atulik43 ano , tie 3-sivé, žlté a modré https://www.modrykonik.sk/market/hracky/0yvpo3/... PS: predám za 1,50 alebo pribalím k inej objednávke od nás zadarmo
@sikulkadyi mám záujem o jedno šedé a jedno hnedé autíčko. Mám McQueena a to bordové alebo žlté autíčko na výmenu. Som z BA. 🙂
@soonka - Prajem pekný dník, prosím, máte ešte biele autíčko na výmenu? Prikladám foto, ktoré autíčka ponúkam na výmenu - vybrali by ste si nejaké z nich za to biele? Vopred vďaka za skorú odpoveď 🙂
@popodstrom nie už nemám
@soonka Ďakujem! 🙂
@luc_lucka Pekný dník prajem! Mám záujem o McQueena a biele autíčko, ktoré ponúkate na výmenu - je to ešte aktuálne? V príspevku kúsok pod tým Vašim sú fotky autíčok, ktoré by som Vám vedela ponúknuť na výmenu - chceli by ste z nich nejaké?
@popodstrom biele je už, žiaľ, rezervované, keby sme nevymenili, tak sa Vám ozvem 🙂
@luc_lucka Tak zatiaľ Vás poprosím rezervovať McQueena a prosím, potom sa mi ozvite, či môžete vymeniť aj biele autíčko a či máte záujem o nejaké autíčka, ktoré ponúkam na výmenu. Ďakujem!!
@popodstrom bielu sanitku už nemám, ale McQueena by som vymenila za Buráka. Ešte nám chýba to zlaté autíčko. Náhodou ho nemáte na výmenu?

@pegy4 mam male zlte luigiho,ja potrebujem matera 3 ks,mate ich este?