Billa pečiatky autá - cars
Tak a máme tu novú zábavku ;) Prosim o pridávanie príspevkov na výmenuj pečiatok autá - cars.

@anetkas17 Dobrý deň, ak by ste mali toho zlatého (nákladné auto, poprosili by sme si 🙂 vopred ďakujem
My mame na predaj tieto tri. pripadne vymenime za mc queena. ten nam este chyba
@kalimerik16 potrebujem školský autobus žltý s rohami za mc queenom a luigiho male žlte na ľavo od matera
@negola
Píšem ip
@lbk ja by som od Vás rada kúpila tých dvoch modrých, šedého, Mater (hnedý) a sanitku
@kalimerik16 ja by som od Vás rada kúpila tých dvoch modrých (nie Sally), šedého, Mater (hnedý) a sanitku
@dankakrnavcova
Píšem ip
zháňam v zelenom krúžku a ponúkam tie čo sú vyfotené.
PREDÁM za 50 centov / kus tie sivé (lebo mám až 3ks) a ostatné za 1,50€ / kus
ZAMENÍM 1ks za 1ks alebo všetkých mojich 6 kusov za vaše 4 kusy (výber nechám na vás).
iba osobne v BA (najlepšie SM, Petržalka, DNV, Vajnory, niekde v okolí Borov, Avionu, Auparku, Eurovei)
@sikulkadyi zdravim, ja by som pre vas mala tie co su na foto, ktore si vyberiete a chcela by som od vas to strieborne a sanitku, som z petrzalky
Dobrý deň prajem, kúpim alebo vymením autíčko McQueen. Neskôr pošlem foto, mám asi 50 ks na posunutie ďalej.
Ahojte potrebujem 3 ks Matera,mam na vymenu,guida,strieborne,hroma,zlaty nakladiak,nakladiak mack,

@amelie69 ale som z RS tak ked tak len postou keby sme si to poslali..