Billa pečiatky autá - cars
Tak a máme tu novú zábavku ;) Prosim o pridávanie príspevkov na výmenuj pečiatok autá - cars.

@dankakrnavcova ... júúúj, všetky ktoré ponúkate máme :( Keď ale nazbierame/povymieňame celú sadu, tak tie zvyšné ponúknem na podarovanie 🙂 Lenka
Dobry, ano mam, napiste mi adresku a ja Vam ich poslem na vymenu, len nejak nemozem najst tych co mate vy aby som vybrala za ktorych. 🙂
@adriannasvk
ano mam, napiste mi adresku a ak sa vam da poslite mi foto svojich nech vyberieme za ktorych.
Dakujem
@japani Pekný deň prajem,
toto je moja ponuka 🙂 Áno, mám autíčka pre Vás ;)
Moja cena je 0,90 € za autíčko + obyčajné poštovné 0,60 € alebo doporučene 1,30 €
Pekný deň,
mám na predaj autíčka na foto
cena autíčka: 0,90 €
obyčajné poštovné: 0,60 €
doporučene poštovné: 1,30 €
@miriamapeter Dobry den, poprosila by som 2 auticka: to male zlte s ciernou strechou a tu bielu dodavku. Peniazky mozem poslat obratom. Poprosim obyc.postovne.
@madeleine81 škoda, že ste nenapísali skôr, mala by som pre Vás na výmenu. Žiaľ, už som kúpila červeného McQueena.
Ak by ste mali záujem mám na predaj autíčka, ktoré Vám chýbajú.
Pekný deň
Miriam
@jannikka Dobrý deň, píšem Vám správu. M.
@miahogo dobry den,posielam foto co mame na vymenu
@kalimerik16 dobry den. mame zaujem o modru cisternu
@madeleine81 Zdravim 🙂 ja by som mala na výmenu červený mc kamion ...vymením za maly červený McQueen
Mám na výmenu bielu sanitku - ak by mal niekto záujem 🙂
@miriamapeter dobry vecer. mate este modru cistwrnu?

@lienka2191 potrebujem sanitku a mám na výmenu Smokey (hnedý pick up), Mack (červené veľké), maskovaný McQueen (malé hnedé), Cruz Ramirez (žlté pretekárske)