Billa pečiatky autá - cars
Tak a máme tu novú zábavku ;) Prosim o pridávanie príspevkov na výmenuj pečiatok autá - cars.

@andrejuska21 mame este to bordove a hnede, ak by andrejkovi stacili aj dve 😉
@bally
urcite ano dakujeme
@andrejuska21 mate ip 😉
Ahojte, vždy som si myslela, že na MK sú férové mamičky, ktoré si navzájom pomáhajú a radia. Už mám ale pochybnosti. Aj môj synček zbiera pečiatky Mcqueen. Chýbal nám posledný Luigi a s jednou mamičkou som bola dohodnutá, že nám ho vymení za sanitku, ktorú sme mali zasa my naviac. Ja som sanitku poslala a ona sľúbila poslať Luigiho ešte minulý pondelok - dodnes mi nič neprišlo a na správy neodpovedá .... takéto správanie nechápem a hlavne je mi ľúto môjho Andrejka, ktorý každý deň čaká poštárku, či mu niečo donesie 😒
@bally ... Ahoj, ten Luigi je ešte k dispozícii? ... chýba nám ako posledný. Keď tak máme ešte na výmenu to bordové 🙂 Lenka
@lienka2191 jasne, Luigiho este mame. Nepotrebujeme uz na vymenu, mame vsetkych, ale pisala mi soonka, ze by potrebovala bordove a uz som tie nase slubila inym. Tak ak by si chcela podarovat, tak mozes posunut jej 😉 Posli mi do spravy adresu, kam Luigiho poslat.
Mam na vymenu peciatky Louise Nash /sivy, Sally / modre, Cruz Ramirez / zlte, potrebovali by sme cerveneho Macka a cierne. Len vymena, mame aj nejake stikez na vymenu.
@bally ... jéééj, paráda 🙂 .... píšem správu a soonke tiež 🙂
@santorinka001 mozem poprosi cerveneho macka
@artuska napiste adresu do ip
@tincca
dobry den. chyba mi uz len posledne sive auticko, ale zial pre vas nemam ziadne. nepredali by ste mi ho? aj ja som z Nitry
@santorinka001 dobry vecer. pisem vam spravu. dakujem
@santorinka001
zdravím.nám chýba žltý luigi a žltý autobus a mack kamión. Dohodneme sa?
Máme na výmenu : Miss Fritter, Mr. Drippy, Guido, Mater, Natalie Certain
Potrebujeme : Cruz Ramirez, Doctor Damage, Guido, Jackson Storm, Luigi, Sally, Piston Cup
Má niekto na výmenu bordové autíčko Natalie Certain alebo modrú cisternu MR. Drippy? Máme na výmenu modré autíčko Sally. Ideálne osobne v BA.

@bally
dobry den nam chybaju posledne 3 auticka- bordove, strieborne a posledne to hnede. moj andrejko by bol samkovi velmi vdacny