icon

Billa pečiatky autá - cars

kasenka13
27. jún 2017

Tak a máme tu novú zábavku ;) Prosim o pridávanie príspevkov na výmenuj pečiatok autá - cars.

Billa pečiatky autá - cars
andrejuska21
8. aug 2017

@bally
dobry den nam chybaju posledne 3 auticka- bordove, strieborne a posledne to hnede. moj andrejko by bol samkovi velmi vdacny

bally
8. aug 2017

@andrejuska21 mame este to bordove a hnede, ak by andrejkovi stacili aj dve 😉

andrejuska21
8. aug 2017

@bally
urcite ano dakujeme

bally
8. aug 2017

@andrejuska21 mate ip 😉

bally
8. aug 2017

Ešte títo traja fešáci čakajú na svojich majiteľov - žltý Luigi a dve modré cisterny. Koho potešia? Komu ich podarujeme?

aliosa11
8. aug 2017

na predaj
cela sada nova ,nehrana ,len vystavena na fotenie🙂

lienka2191
8. aug 2017

Ahojte, vždy som si myslela, že na MK sú férové mamičky, ktoré si navzájom pomáhajú a radia. Už mám ale pochybnosti. Aj môj synček zbiera pečiatky Mcqueen. Chýbal nám posledný Luigi a s jednou mamičkou som bola dohodnutá, že nám ho vymení za sanitku, ktorú sme mali zasa my naviac. Ja som sanitku poslala a ona sľúbila poslať Luigiho ešte minulý pondelok - dodnes mi nič neprišlo a na správy neodpovedá .... takéto správanie nechápem a hlavne je mi ľúto môjho Andrejka, ktorý každý deň čaká poštárku, či mu niečo donesie 😒

lienka2191
8. aug 2017

@bally ... Ahoj, ten Luigi je ešte k dispozícii? ... chýba nám ako posledný. Keď tak máme ešte na výmenu to bordové 🙂 Lenka

aliosa11
8. aug 2017

NA PREDAJ !!!!!! VHODNA AJ AKO DARCEK
cela sada ,nova ,nehrana ,vybalena len na fotenie ,mozny aj osobny odber v Bratislave Viac info do spravy

kalimerik16
8. aug 2017

Zdravím predávam pečiatky mám všetky takže píšte ktoré potrebujete. Cena za kus 1.00 a plus poštovné

bally
8. aug 2017

@lienka2191 jasne, Luigiho este mame. Nepotrebujeme uz na vymenu, mame vsetkych, ale pisala mi soonka, ze by potrebovala bordove a uz som tie nase slubila inym. Tak ak by si chcela podarovat, tak mozes posunut jej 😉 Posli mi do spravy adresu, kam Luigiho poslat.

artuska
8. aug 2017

Mam na vymenu peciatky Louise Nash /sivy, Sally / modre, Cruz Ramirez / zlte, potrebovali by sme cerveneho Macka a cierne. Len vymena, mame aj nejake stikez na vymenu.

lienka2191
8. aug 2017

@bally ... jéééj, paráda 🙂 .... píšem správu a soonke tiež 🙂

santorinka001
8. aug 2017

DARUJEM za postovne.

artuska
8. aug 2017

@santorinka001 mozem poprosi cerveneho macka

santorinka001
8. aug 2017

@artuska napiste adresu do ip

andrejuska21
8. aug 2017

@tincca
dobry den. chyba mi uz len posledne sive auticko, ale zial pre vas nemam ziadne. nepredali by ste mi ho? aj ja som z Nitry

kalimerik16
8. aug 2017

Zdravím predávam pečiatky mám všetky takže píšte ktoré potrebujete. Cena za kus 1.00 a plus poštovné

ztbckv
8. aug 2017

@santorinka001 dobry vecer. pisem vam spravu. dakujem

hranolka22
9. aug 2017

@santorinka001
zdravím.nám chýba žltý luigi a žltý autobus a mack kamión. Dohodneme sa?

mariang
9. aug 2017

Máme na výmenu : Miss Fritter, Mr. Drippy, Guido, Mater, Natalie Certain
Potrebujeme : Cruz Ramirez, Doctor Damage, Guido, Jackson Storm, Luigi, Sally, Piston Cup

luc_lucka
9. aug 2017

@lbk Mas este Matera na predaj? Mala by som zaujem. 🙂

klidan
9. aug 2017

Má niekto na výmenu bordové autíčko Natalie Certain alebo modrú cisternu MR. Drippy? Máme na výmenu modré autíčko Sally. Ideálne osobne v BA.

lbk
10. aug 2017

@luc_lucka
Napisala som vam spravu.

nankaa
10. aug 2017

@lbk dobry po com predavate?

lbk
10. aug 2017

@nankaa
1 EUR kus + postovne. Mozny osobny odber BA-Petrzalka

susssan84
10. aug 2017

Ahojte, potrebujem skompletizovat nasu zbierku...Chyba nam uz iba Quido a Sally. Na vymenu mame: prikladam obrazok 😉
Mam zaujem LEN o vymenu.

kalimerik16
10. aug 2017

luspik
10. aug 2017

Ahojte,chýba nám posledne hnedé autíčko s bielymi očami.Tieto mám na výmenu.Nenajde sa prosím u niekoho?

lalalaaa
11. aug 2017

@kasenka13 dobrý deň. Dalo by sa od Vás kúpiť kamión pečiatka?