Billa pečiatky autá - cars
Tak a máme tu novú zábavku ;) Prosim o pridávanie príspevkov na výmenuj pečiatok autá - cars.

@dennkaa nabizime luigiho za dinoco 😉
@dennkaa dobry den,vymenim tych dvoch mcqueenov a dinoca za luigiho,smokey,modru cisternu
@jenny111 dobry den, my mame tieto, vymenim za tie ktore mate tiez dvojmo 🙂 Ba - Raca
@lucka_0906 Ďakujem, len tie čo mame dvojmo vy už máte ... Škoda ... :(
@adriannasvk Ok, viem vam ich poslať hneď zajtra (a mcqueenov červeného a zlatého, alebo?) pisem vam aj IP
@dennkaa dobry den, nam chyba sanitka a ten zlty.
Chyba vam niektory z nasich? 😊
Sme z ba
@katyandmaty ďakujem, ale dinoco už nie je k dispozícii
@lucka_0906 uz som vymenila, ale ďakujem
Zdravím predávam pečiatky mám všetky takže píšte ktoré potrebujete. Cena za kus 1.00 a plus poštovné.
Baby k tym peciatkam je nejaka draha?
Ahojte, mame Smokey a Sally. Chyba nam Burak, sanitka, zlte auticka a cerveny Mcqeen. Ma niekto na vymenu? Dakujem
@julinka4 sanitku ti dam 🙂
@katyandmaty dakujem ale to strieborné sa nám uz podarilo vymeniť .
@smejko_iva
jeeej, mozem poprosit toho rohateho? 🙂 uz mame vsetkych okrem matera a tohto..
som z BA 🙂
@lucka_0906
Dobry den, chyba mi ta zubata odtahovka Mater a ten zlty s rohami 🙂 mam na vymenu tieto na foto 🙂
dakujem! som z BA petrzalka
@lenka4m Ahoj, ja by som potrebovala cerveny kamion a to bordove auto, mam navyse buraka-hnedy a zlte auto s rohami. MOhla by byt vymena pri Auparku? Dakujem.
@lucka_0906 Ahoj, mam zlte auto Dinoco, ale hodilo by sa mi viac od Vas, modra cisterna, to stare auto nad nou. Dakujem.
ahojte, mam na vymenu male modre, sanitku a zlte s rohmi.
potrebujem buraka, svetlosede-strieborne a obidve male zlte.
@lucka_0906 zlte mam za matera 🙂
@amelie69 poprosila by som toho modreho a z tych, co potrebujete, vam viem poslat toho zlateho uplne vpravo hore. poslite mi prosim adresu do IP, zajtra mozem odoslat.
@lucka_0906 dobry den, potrebovala by som tu modru cisternu a cerveny kamion. Mam aj male zlte aj zlte Dinoco aj sanitku
Zdravím predávam pečiatky mám všetky takže píšte ktoré potrebujete. Cena za kus 1.00 a plus poštovné.
@kalimerik16 dobry den,mala by som záujem o Cruz (zlte s modrým nápisom) a Hrom (taký ten tmavý) Máte ešte? ďakujem.

Ahojte. Ponúkam na výmenu z tých, ktoré sú na foto.
Nám chýba Luigi, Smokey, modrá cisterna a bordové autíčko.
Vopred vďaka.