icon

Cena krúžku

barborka106
4. júl 2023

Zdravím Vás dievčatá, maminky, rodičia,
veľmi ma zaujíma Vás pohľad. (Ako je to napríklad vo vašom okolí?)
Dcérku som dala na výchovno-zaujmový krúžok, za mesiac 45 € - 50 €, ale funguje tak, že pani lektorka pracuje s deťmi v menších skupinkách.
1. Týždeň (dcérka chodí od pondelka do piatku, každý deň po 2 hodinky)
2. Týždeň (má dcérka voľno, teda pani lektorka pracuje s druhou skupinkou)
3. Týždeň (dcérka chodí od pondelka do piatku - každý deň 2 hodinky)
4. Týždeň (má dcérka voľno, práca s ďalšou skupinkou)

A takto to je zorganizované každý mesiac.

Zdá sa vám to finančne náročné, maminky?
Mne to príde ešte málo. Pani lektorka s deťmi trávi čas až 20 hodín za mesiac a zdá sa mi to až málo, že má 3.50 €/hod.
Čo poviete vy?

Strana
z2
zuzana76
4. júl 2023

@elizabet173 presne na to som narazala

cookie29
5. júl 2023

@zuzana76
@elizabet173

presne suhlasim, pride mi to ako vymyslena testovacia tema, v style autorka si chce zalozit nieco podobne a tvari sa ze to uz existuje aby otestovala reakcie ludi a rodicov...

zuzana76
5. júl 2023

a za dalsie, pride mi to ako kruzok namiesto skolky, ze dieta sa nedostalo do skolky, mamicka je totalne lava, nevie vymysliet ziadnu aktivitu a este ma aj kopec penazi, tak moze vyuzit aj nieco taketo, myslim, ze v Bratisvale by sa to uzivilo, v malom meste asi nie.

slavomira236
20. júl 2023

@barborka106 dcera plati 15 eura chodi raz za tyzden..ale dost casto odpadne ak je svoatok prazdniny ucitel ide na vystupenie oripadne je chory aebo dcera ochorie..

katkaseiner
2. aug 2023

Občas ti lektori majú aj doplatok od obce/mesta. Len ma to napadlo keďže syn začal chodiť na bicie v Centre voľného času. Keď mi povedali že to bude týždenne hodina a budem platiť 40€ ročne tak mi to prišlo smiešne. Dcéra u učiteľa hudby platí 8€ na hodinu a syn v centre 40 € na rok - proste iná inštitúcia, iné podmienky

bubacik2
10. okt 2023

Naše dcéry chodia na hip-hop 2x do týždňa, platíme za každú 70€ na mesiac 🙂

lulu0123
10. okt 2023

Vela to nie je.Ale tiez by som na taky kruzok dieta nedala.Pride mi taky nijaky,prilis vseobecny.Moje deti chodia na tanecnu,balet,anglictinu,vytvarnu,klavir.Kazdy podla zaujmu.Ceny su rozne-vacsinou platime na pol roka - tanecna 105,klavir 80, balet 50 na mesiac,anglictina 250 na pol roka,druha dcera anglictina v skolke 70 eur na pol roka.

Strana
z2