Chodia tu niekoho deti na hokej?
ahojte, su tu maminky, ktorych haranti chodia na hokej? 😉
tak uz mam po... ufff, makacka 😀 aj lastovicky sme robili.. no bola som skor ako ranena labut... 😀
super, je to perfektna vec... a adamko je radsej v croozri ako v kociku
hallooo kde su vsetci hokejisti ?
ja som tu 😀 stale 😀
idem aj dnes korculovat, v urotok som sa taaak vytrepala, au, ritka ma boli
@tilly pohoda u no u Nás v škôlke sú od vianoc už mali všetci , tak som myslela že už ani nedostaneme
ano lepšie teraz ako v lete kamoška mali ked bolo v júli tak 33 stupňov a to bola KO.
A ked sme cetovali do chorvátska tak na odpočívadle sa natierali o dušu češi čo išli na dovolenku 🙄 ☹
Malý je v pohode pupákov má len sem tam , najviac v hlave ani teplotu nemal 😀 o to ťažšie ho je zabaviť 😝 😝
A ešte čakáme druhú vlnu 😀 dcéra tiež nemala 😝 😝
@tilly 😀
si ma pobavila
a co si musis drcnut aby si si s tym dala pokoj 😕
ale hovori zo mna zavist 🙂 ze korculujes 🙂 ja sa pridam ked bude zabka korculovat 🙂 tak o dva roky 🙂 pockas na mna 🙂
mame sa dobre .... zabka je nastastie zdravucka, papa dobre, rastie, uz je z nej slecna s nausnickami ... len je to taky maly uplakanec ... vecne na rukach 😀
jaaaj, tak toto neviem
my mame 27.meho zapas v partizanskom 😀 je tam nejaky turnaj, neviete? ci to sa len dohodli nasi treneri?

@tilly ja som to vzdala už dávno to dávanie prilby dole bolo na nervy 😝 hlavne ked tréner ich poslal
napiť a po pár sekundách pískal späť a on sa ešte ani nenapil 🙂
Tak fašu som kúpila a termo izoláciu vyrobil tatík 😀
Koľko detí naraz trénuje u Vás?
To je super že sa tam venujú aj rodičom . A na konci sezóny môžte mať vystúpenie pre deti 😀 😀 😀 😀