Cyklovozík Thule

myska9992
30. mar 2017

Chcela by som sa opýtať na cyklovozik Thule chariot cougar. Máme 5 mesačne bábo a plánujeme kúpu cyklovozika,keďže chceme odpružený vybrali sme si tento vzhľadom aj na cenu, teraz sú ale novinky a tam nás zaujala verzia Thule lite tak máme dilemu. Nakoľko je fajn bočné odvetravanie ? Odkedy ste chodili s deťmi v cyklovozíku, páčilo sa im tam?

fivecat
30. mar 2017

Ahoj ja mam CX1 thule, bocne odvetranie je uplne prefektna vec. Predsa len musis vetrat, lebo v tom voziku by bolo hrozne teplo. A ked vetras z predu tak, tak ide ten prach od bicykla priamo na dieta. Je tam sietka, ale ... Tiez tam dost fuci, ked mas vpredu odtiahnute. Takze pre mna je variant, v predu zatiahnute a bocne vetranie uplne najlepsi. Vozila som oboch od cca 6 mesiacov, zaciatok na korcule. Neskor bicykel. Ci sa im tam pacilo? Ako kedy, rozhodne ich to perfektne uspava a vedeli v tom dlho pospat. Za bdeleho stavu tam vydrzia chvilu. Ale rataj s tym, ze je to ina cyklistika, ako bez deti ;0)

xoxo11
12. jún 2017

Ahoj baby, možem akurát poradit, že si cyklovozík možete v Blave vypožičať v predjni Kaktus Bike

daraca_k
28. júl 2017

Thule som vyuzivala aj ja, ked bola dcera mala, ale rozhodne musim suhlasit, ze to bocne odvetravanie bola nutnost, pretoze ako tu uz bolo spomenute, tak z predu sa na deti prasi. Na uspanie je tu uplne super, ja dceru skor uspala vo voziku ako v kociari :D. S tym vypozicanim napr. v kaktuse, ale aj v inych obchodoch je to sikovna vec, clovek to moze otestovat, kym do toho realne zainvestuje.

myska9992
autor
28. júl 2017

Ďakujem, my sme si už kúpili cougar, kde je tiež bočné odvetravanie a musím len súhlasiť, že je to super, lebo z predu sa prasi.