Detská premietačka. Kde ju kúpiť?
ako deti sme si premietali rozpravky na stenu a teraz by som chcela v izbicke premietat nieco aj pre dcerku existuje este nieco take ako premietackana filmy, mate nejake linky kde je to mozne kupit?
Dobry den, ja mam nejake premietacky diax ako aj rozpravky na predaj. V pripade zaujmu ma kontaktujte.
@ezekiell Stale u vas plati minimalny odber 50€?
@moonsparkle taku limitaciu som nikdy nemal 🙂 mozete si zakupit aj jednu rozpravku. V pripade zaujmu ma kontaktujte ohladom noveho zoznamu a cenniku.
@ezekiell Dakujem za informaciu,mozem vas poprosit o ponuku? Mam zaujem,dakujem krasne
ja mam premietacku diax, a su tam tusim 4 tie diapozitivy ci jak sa to vola.chemoplast brno.plne funkcna.viem ze su tam zvieratka v lese, potom nejake exoticke zvieratka , snehova kralovna a este cosi.ak ma niekto zaujem, pofotim to. balenie je original, neposkodene. osobny odber ilava.cenu ponuknite.
Dobrý večer. Mám zaujem o filmy rozprávky do premietačky Diax3. Poprosím cenu, kpila bu som cca 3 ks.
@inull5 dobrý večer,prosím vás,máte ešte tu premietacku?
@rebeca0911 dobrý deň,už nie
@rebeca0911 dobrý, deň mám k dispozícii premietačku Diax aj s filmami, v originál krabici
@miave aká je cena prosím vás?
@rebeca0911 Dobrý deň, môžte sa pozrieť na inzerát https://www.modrykonik.sk/market/hracky/6flnij/...
Pekný deň
Ahojte, kupim premietacku aj s rozprávkami. 🙏Dakujem
Dobrý deň...ešte má nieto na predaj? Kúpila by som aj ja....
@daniela1962 Dobrý deň, mám záujem o premietačku môžem poprosiť cenu a foto dakujem
Dobrý deň, nema ešte niekto na predaj rozprávky na diafilme?