Detská premietačka. Kde ju kúpiť?
ako deti sme si premietali rozpravky na stenu a teraz by som chcela v izbicke premietat nieco aj pre dcerku existuje este nieco take ako premietackana filmy, mate nejake linky kde je to mozne kupit?
Takže mám od známeho starší model premietacky,ak by niekto mal záujem aj o tie,tak kľudne sa ozvite.
@janka2273 dakujem🙂 tuto som tam nevidela🙂
@mishita2401 A kúpila si ju?? Treba zadávať na bazároch všetky názvy postupne "Diax" Diaprojektor" "Premietačka" lebo to môže byť hocikde schované :D
@dominka245 je to sice stare ale neostalo vam nieco z tych rozpravok ? Dakujem ..
@janka2273 nie...otec ju pozrel a skonstatoval ze je draha na to ze je tesne pred rozpadnutim- podla foto.
ludkovia ja som uz DIAX 3ku aj so vsetkymi filmami a knizkami k nim predala davno 🙂
takze od dnes uz mame aj my diax 3, posklada mojim otcom, z dvoch ktore mal svokor a asla som toto:
http://www.diacek.eu/VSECHNY-DIAFILMY-c10_0_1.htm
www.diax.sk
http://www.pohadkyprodeti.cz/
Kto chce premietačku s 5timi rozpravkami kamaratka predáva....
@cimika222 za kolko a jej stav? Dakujem
@cimika222 poprosim cenu mam zaujem ak nekupia mamicky predomnou
@mishita2401
@dugyna
@zuzana1781 Cena spolu 30eur
@cimika222 dakujem. Je to vela.pekny den
pozrite si ju na fb burza starých veci a treba sa dohodnut
ja som to len rano zbadala tak davam info
@mishita2401 Inka tá z toho bazošu sa mi nezdala "ako pred rozpadnutím" 😉 a 17€ bola dobrá cena,,ono tie premietačky predsa už majú svoj vek 😝 😉
@silvunka233 dobry vecer. prosim vas mate este tuto premietacku s filmami na predaj? dakujem
ano moja je este v ponuke. ak mate zaujem napiste mi rp
@anega79 pekny den mala by som zaujem
Ahojte, kúpila by som zachovalé rozprávky - diafilmy do premietačky DIAX3. S knižkou aj bez knižky.
Dobry den predava este niekto premietacku a rozpravocky dakujem

@janka2273 ja to nepoznám,toto mi požičal že to mám pofotit. Inak aj k tej čo je tá v lepšom stave je este diel na premietanie s takými dvoma okienkami.