Detská premietačka. Kde ju kúpiť?
ako deti sme si premietali rozpravky na stenu a teraz by som chcela v izbicke premietat nieco aj pre dcerku existuje este nieco take ako premietackana filmy, mate nejake linky kde je to mozne kupit?
tak to si myslím, že sa už vôbec nevyrába.
Mame jednu diax3 doma na predaj 🙂
@lenocka84 cena??
@kikataldikova kúpená za 20 s 1 rozprávkou a obrázky hor,takze tak isto posuvam,plus postovne
Ak by sem náhodou zablúdil niekto,kto má na predaj zachovalé diaxové rozprávky,rada ich odkúpim 🙂
Ked tu niekto bude zhanat premietačku tak jednu mam mam aj rozpravky su v češtine my sme si ich prekladali mam okolo 10 rozpravok mam ktomu aj texty na papiery keby sa dalo predala by som všetko naraz cena by bola 50 eur
Ahojte ma niekto este v ponuke premietacku alebo aspon ceske ci slovenske rozpravky do nej vdaka
@doomuska27 ja mam
@lenocka84 ahoj, máš premietačku? aj rozprávky?
ak áno, kupim 🙂
@ivetatalarova rozprávka tam je jedna,vid foto vyssie.tak ako domu u kupila aj posuvam.syna to nechytilo
@lenocka84 a predate iba rozpravky?
@petuskapetinka Dobrý deň. Mám záujem o filmi k DIAX premietačke. Máte niekto?
@lenocka84 ešte máte premietacku na predaj?dakujem
@mamickatanicka ano mam
Dobry den,
Hľadám filmy k diax. Ponúknite prosim. Dakujem
Ma niekto este zaujem o premiatacku ?
@mkullka cena? 🙂
@kikataldikova aj ja mam
Ahojte. Ak má niekto na predaj premietacku, prosím ozvite sa mi do správy. Najlepšie ak by boli k tou nejaké rozprávky. Ďakujem
Ma niekto na predaj premietacku s rozprabkami? Dakujem
Ak by mal niekto záujem o premietačku, môže sa mi ozvať cez IP.
mam zaujem o rozpravky ak by boli dakujem
Tiež mám záujem o rozprávky, som z KE
Baby mate niekto premietacku diax3 a rozprávky? Ďakujem

AHOJTE, nemá niekto náhradnú šošovku alebo nefunkčný projektor s dobrou šošovkou pre Diax 3???