Do coho zbaliť deti na korčuliarsky kurz?
Ahojte,
chcela by som sa spytat, do coho ste nabalili detom veci na korculiarsky v 1 rocniku. Do rupsaciku sa mi nezmesti prilba, oteplovacky, zimna vetrovka. Tak rozmyslam do coho to nabalit s tym, ze si to mozu nechat na stadione. Detsky kufrik na kolieska? Sportova taska si prehodi na chrbat a ide? Neviem. Ake mate skusenosti? Dakujem.
Moj bol zo skolky 5rocny.
A mal v sportovej taske. Korcule. Prilbu. Vetrovku mal na sebe. Caj im ponukli tam takze si nebral.
@anonym_autor hlavne nie oteplovaky a zimnu vetrovku. na stadione nie je minus 10, tie deti sa tam budu hybat. dieta sa kvalitne spoti a akurat ochorie. moja 4 rocna korculuje v softshelovych gatiach a prechodnej bunde, pod tym ma len termo pradlo. ked chodili na kurz zo skolky, uz ucitelky boli od trenerov upovedomene, aby informovali rodicov, aby tam deti neprisli naobliekane ako na sibir. a je jedno, ci taska, ci kufrik- co je dietatu pohodlnejsie.
Daj do batohu korcule, nohavice, tenka kukla, lyziarske rukavice. Prilbu pripnes na ruksak z vonku. Veci treba doniest domov a nenechavat na stadione. Vsetko maju mokre od ladu, ako sa tam "valaju" alebo spotene. Treba tie veci presusit.
@anonym_autor hlavne nie oteplovaky a zimnu vetrovku. na stadione nie je minus 10, tie deti sa tam budu hybat. dieta sa kvalitne spoti a akurat ochorie. moja 4 rocna korculuje v softshelovych gatiach a prechodnej bunde, pod tym ma len termo pradlo. ked chodili na kurz zo skolky, uz ucitelky boli od trenerov upovedomene, aby informovali rodicov, aby tam deti neprisli naobliekane ako na sibir. a je jedno, ci taska, ci kufrik- co je dietatu pohodlnejsie.
@matkahelka u nás boli všetky deti hrubá bunda a otepľovačky.. aj tréneri tak mali.. a nik neochorel
@anonym_b1556b u nas si zase bundy davali dolu, lebo boli nonstop v pohybe a dopotili sa potom zbytocne. nemrzne tam, netreba to s tym oblecenim prehanat zase, keby tam deti len sedeli, tak nepoviem.
Daj do batohu korcule, nohavice, tenka kukla, lyziarske rukavice. Prilbu pripnes na ruksak z vonku. Veci treba doniest domov a nenechavat na stadione. Vsetko maju mokre od ladu, ako sa tam "valaju" alebo spotene. Treba tie veci presusit.
@maris5 viem co zbalit..neviem do coho...mne tie sportove tasky pridu velke na natek male deti, do ktorych sa zmestia vsetky veci
@anonym_b1556b u nas si zase bundy davali dolu, lebo boli nonstop v pohybe a dopotili sa potom zbytocne. nemrzne tam, netreba to s tym oblecenim prehanat zase, keby tam deti len sedeli, tak nepoviem.
@moonka1 a do coho si nabalila vsetky tie veci? Skolska taska, sportova taska do ruky, ci do coho?...vsetci tu pisete co, ale ja som sa pytala do coho a to ze mi zmenili nadpis otazky ja zato nemozem
@matkahelka my sme mali pokyny, že bez otepľovačiek na ľad nikoho nepustia. Keď sa učia, tak občas aj padnú, aby im nebolo zima.
Autorka športová taška je fajn, bundu bude mať na sebe a ostatné do tašky.
korcule.. v klasickej nakupnej latkovej taske z dmky, taky mensi rozmer to bol, aj s rukavicami, prilbou.. zvysok mala na sebe = ked tak by som povedala, ze sa potom v skole prezlecie, ziadne oteplovaky myslim ani nemala dcera. Tu tasku mala v ruke .. a to si uz nepamatam ale maly ruksak by dostala na chrbat ak by nieco este musela nosit... zo skoly na lad zbytocne vsetko prevlacat, obliect co sa da v skole a ist.. a potom vyzliect. nei prvak nebude tahat so sebou predsa obrovsku tasku
Mala cestovna taska zo sportissima tusim, este aj nejaky snack na desiatu si pytali, lebo tam vyhladli riadne
Mali zimne bundy, oteplovacky, ale funkcne spodne tenke vrstvy

@anonym_autor do tašku na korčule mu vošli korčule, prilba, aj rukavice, čapica, čaj v termoske...