Dovolíte deťom sledovať K-POP Lovkyne démonov?
Ak áno, od akého veku? Ak nie, prečo?
V tom filme nie je nieco zle, co by aj malym detom ublizilo. Dvaja zalubenci sa maximalne chytia konecne za ruky. Ani pusa nepadne (mala, ale tu scenu prerobili, ale takto mala hlbsi emocionalny naboj).
Inak je skor vtipny. Ma vyborne pesnicky.
A ma odkaz, ze odlisnost sa nema snazit zakryt, zmenit, odstranit. Ani sa za nu hanbit, skryvat a tajit ju. Ale ju prijat.
A nie je spravne ani za nu niekoho odsudit a zavrhnut.
@anonym_autor čo máš ty konkrétne proti tejto rozprávke?
ináč získala Oscary
@anonym_autor Nie. Mas pocit, ze kazdu rozvinutu odpoved musi dat dokopy AI?
Btw. presne tu vidis, ze to pisal clovek: “co by aj malym detom ublizilo”
To “aj” je tam navyse. Povodne som to mala napisane inak, ale prepisala som to. To “aj” som si nevsimla, ze mi tam ostalo.
Vobec do tej vety vyznamovo nesedi.
Mohli by sa deti bat jedine tych demonov ale to sa mozu bat aj obrov v Troloch napriklad.alebo zubatej ryby v nemovi.inak tam nie je vobec nic nevhodne.podla mna praveze velmi pekna rozpravka ina ako Disney sladaky a super hudba.
Mohli by sa deti bat jedine tych demonov ale to sa mozu bat aj obrov v Troloch napriklad.alebo zubatej ryby v nemovi.inak tam nie je vobec nic nevhodne.podla mna praveze velmi pekna rozpravka ina ako Disney sladaky a super hudba.
@saxana000 mne sa velmi pacia aj vyznamy textov. Hoci to deti este nemozu ocenit. Tu ich dvojvyznamovost. Este aj ta hrava, tanecna, zalubena Soda pop ma dost temnu druhu stranku.
Super
Naši, 4 a7, bez problémov pozerajú. Zo začiatku som bola skeptická- bála som sa,že sa budú báť, lebo mnohé rozprávky prežívajú citlivejšie a túto úplne v pohode, videli ju už niekoľkokrát a rada si ju pozriem aj s nimi- páči sa mi príbeh, vizualizácia, hudba, posolstvo...Môj jediný problém je akurát s textom pesničky o limči 😅
@anonym_autor Ľudia, nereagujte na takéto tupelá, čo zakazujú deťom rozprávky ako Harry Potter a Huntrix. Však vidíte, že to nemá v hlave všetko v poriadku.
Ja ju deťom nepustím. Po prvé mi vadí názov ktorý obsahuje slovo démon. Po druhé démon, o ktorých predsa vieme, že sú len a len zlí, je v rozprávke v podstate pozitivnou postavou.
Ale my doma veľmi zvažujeme aj celkové odstrihnutie sa od disney, keďže všetky rozprávky majú jednu spoločnú podprahovú vec: rodičia sú buď mŕtvi, alebo hlúpi/neschopní. V každej jednej rozprávke je dieťa, čo neposlúchne rodičov a vďaka tomu to celé dopadne dobre.. nepáči sa nám takéto podsúvanie ničenia rodičovskej autority.
Ja ju deťom nepustím. Po prvé mi vadí názov ktorý obsahuje slovo démon. Po druhé démon, o ktorých predsa vieme, že sú len a len zlí, je v rozprávke v podstate pozitivnou postavou.
Ale my doma veľmi zvažujeme aj celkové odstrihnutie sa od disney, keďže všetky rozprávky majú jednu spoločnú podprahovú vec: rodičia sú buď mŕtvi, alebo hlúpi/neschopní. V každej jednej rozprávke je dieťa, čo neposlúchne rodičov a vďaka tomu to celé dopadne dobre.. nepáči sa nám takéto podsúvanie ničenia rodičovskej autority.
@anonym_b56334 tak deckám čítaj Grimmovcov alebo Dobšinského😂
Este moj dedo sa hral na indianov a tiez sa nahanali s lukom a prakom.my sme sa hrali na strazcov vesmiru tiez sme lovili a nicili prisery..raz som bola prisera a za 5 minut sme sa vymenili..aj Masa robi zle a ja byt medved zozerem ju v prvom dieli.. ale deti to bavi a paci sa im to.za rok pride dalsia somarina na ktorej deti budu frcat.. mozes to selektovat ale aj tak sa k tomu neskor dostanu.pusti si len tie klasicke slovenske detske pesnicky a zapocuvaj sa.medvedica sa opila vsetky deti podusila... kohutik jarabi polames laliu potom ta zabiju. Ozaj to netreba az tak prezivat..
@anonym_autor nemáš za čo...🤣 jáj, vlastne si to už neprečítaš 🙈
Na netflixe nie sú Disneyovky 🤭. Toto je zo štúdia Sony 🙂. Budeš o čosi múdrejšia, nemáš začo. Mimo to, deti sa na vraždy hrávali vždy, aj keď tato rozprávka neexistovala.
@anonym_autor
Ani omylom. Nášmu 6 ročnému sa nepáči ani čítanie v škôlke o veľkej noci, lebo vojaci tam zabijú Ježiša ukrižovaním. Zbytočne detaily pre decká. Nám nik nečítal také kravovina o zabití v škôlkach. Takže nie, jemu by sa to nepáčilo a mal by strach. A neviem prečo by mal pozerať hocičo o demonoch i keď "rozprávku. Má 6 rokov a nevidím jeden rozumný dôvod.

@anonym_autor moja 2 aj 4 rocna pozera.