icon

Je plávanie s deťmi počas menštruácie hygienické?

simona082
20. mar 2025

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, tie čo chodíte na plávanie s detičkami, chodíte aj keď máte menzes? My mame ísť budúci týždeň 1x a akurat ho mam dostať. Či je ro vôbec hygienické. Ďakujem

Strana
z4
katty123456
26. mar 2025

@belllinka jasné že dokáže..voš ktorá je mokrá a má plavacie rukavniky je z bazénu🙃pochopiteľne🤣😂😅

mircalla
26. mar 2025

@katty123456 Prosim ta, ty ma uz neries, hlupa si neskutocne a hlupou ostanes
Pokecaj s rovnocennymi, Koltar ci Simkovicova....budete mat o com

katty123456
26. mar 2025

@mircalla 😉👍🙏🤪

belllinka
26. mar 2025

@mircalla ja nic nemeliem, ani ta nepresviedcam, iba sa pýtam, že ako vieš, kde sa nakazila, keďže nakaziť sa mohla hocikde 🙂

belllinka
26. mar 2025

@mircalla lebo deti sú cez prázdniny iba v bazéne alebo iba doma, s nikým sa nestretávajú, nikam inam nechodia, tak aj tvoja pediatrička vydedukovala, že nákazy z bazéna sú bežné 🙂 Bože ty máš strašú averziu voči bazénom 😂

mircalla
26. mar 2025

@belllinka Mam averziu voci hlupakom, co budu hovorit, ze zem je plocha a nepripustia nic ine, ako si myslia oni. Dufam, ze tato diskusia uz skoncila. Asi sa nudite doma na materskej, mna to uz vazne nebavi sa hadat na tuto temu. Vratte sa do prace, budete mat menej casu a nemusite sa odbavovat na jednej veci x hodin.
Takze posledny krat - diskusia pre mna skoncila, nema to vyznam.
Svoje som si povedala, pre mna nepochopitlene sa drat do bazenu s menzesom za kazdu cenu, hoci ho mam 1. den...

belllinka
26. mar 2025

@mircalla nie som doma na materskej a iba som sa ťa normálne spýtala, odkial berieš istotu, ze sa ti deti nakazili v bazéne. Ale kedze nemáš normálne argumenty, hneď ma nazveš hlupaňou 🙂

barborkach
26. mar 2025

@belllinka vidis, ze tu kazdeho len uraza, je najmudrejsia a my sme tupci... rovno nas zaradila ku sucasnemu politickemu dnu, zato, ze sa kupeme v bazenoch pocas ms. Ja zasnem no...

mircalla
26. mar 2025

@belllinka Nemam istotu, povazujem to za pravdepodobne. Kde ty beries istotu, ze vsi sa v bazenoch neprenasaju? Nikde. Videla si niekedy vos vo vode plavat? Nie. Ja hej, kde som to vycesali vo vani. Ale budes tvrdit, ze je vylucene, ze vsami sa mozes nakazit aj v bazene, hoci som ti poskytla k tomu aj linky, tie si spochybnila jak na hulvata. Spochybnila si aj vyjadrenie pediatra, ze to je bezne. Tuto tvoja kamaratka detto.

Tak si to tvrd, je mi to jedno. Uz ma fakt neobtazuj a venuj sa niecomu uzitocnemu.

mircalla
26. mar 2025

@barborkach Ja zasnem, ze vies viac ako pediater. Asi budes tajne vystudovana MUdr. co sa prave nudi na MK. Tiez sa prosim venuj niecomu uzitnocnemu a neoznacuj ma uz
Asi aby som sa ta zbavila, ti mam dat za pravdu - tak dobre, mas pravdu a najma uz neotvaraj dokola to iste

barborkach
26. mar 2025

@mircalla a tebe co neda uz neodpovedat ze? Si robila plavecky kurz vsiam, uz to chapem :D doma vo vani a plavali švine 🙂))) kolko ty musis mat casu odpovdat nam dvom pripadne viacerym, my odpovedame len tebe. Ze sa ty nevenujes niecomu uzitocnejsiemu

belllinka
26. mar 2025

@mircalla ja som nic nespochybnila, asi si ma s niekym mylis. Ano, suhlasim, ze sa vsi mozu prenasat aj v bazene. Ja som sa iba pytala, kde si ty nabrala tu istotu, ze to tvoje deti a deti tej znamej chytili prave v bazene. A tiez sa uz mozes ist venovat niecomu uzitocnejsiemu, mozes si ist napr. zaplavat.

barborkach
26. mar 2025

@belllinka zaplavat jedine ak nemenstruuje, pozor!

ismarela
16. máj 2025

@simona082 ja vždy pošlem manžela alebo si proste vymením hodinu

Strana
z4