icon

Je priskoro pre 4-ročnú začať krasokorčuľovanie?

10. jan 2025

Dobrý deň, dcéra chodila od septembra na gymnastiku, nieže by ju nebavila ale stále sníva o korčuľovaní, myslite že je priskoro začať teraz od januára ? Nemám tušenie čo ten šport obnáša ak máte niektoré mamičky skúsenosti budem vďačná

stanulienkat
10. jan 2025

Nie je skoro. Nasa chodila 1 tyzden v skolke na kurz a bolo neuveritelne, co ju za tyzden dokazali naucit. Normalne sme neverili.

slavomira236
10. jan 2025

Daj ju cim skor t lepsie moja syala na korculiach pry krat presne na 5te narodeniny a za hodinu korculovala ako besna. Aj ma oslovil v ten den pan jeden ci ju nefam na hokej ze vyborne korculuje. Ked som mu povedala ze stoji v ten den prvy krat nechcel verit

gabika100
11. jan 2025

4 roky je akurat, niektore deti zacinaju aj skor, ale 4 roky je este fajn. Len si treba uvedomit, ze je to velmi narocny sport- fyzicky, financne aj hlavne casovo. Deti, ktore to robia aktivne, maju treningy zvacsa rano este pred skolou, poobede znova a pomedzi to este balet a suche treningy. Pocas sezony su cez vikendy sutaze, kde vzdy platite startovne a casto aj ubytovanie, lebo sutaze sa konaju po celom Slovensku a casto zacinaju o 7 rano. Plus sa treba pripravit na sustredenia, ktore naozaj nie su lacne.