icon

Kam na pohybovú prípravu pre štvorročné dieťa v Bratislave?

actimelka
4. sep 2013

Dakujem

babulina
4. sep 2013

Pre dievcatko tanecna, pre chlapca plavanie alebo gymnastika, my sme vsetko riesili len v ramci ba -petrzalka, ak mas zaujem poslem blizsie info

actimelka
autor
4. sep 2013

@babulina jasne kludne mozes aj do IP

andrejka1978
5. sep 2013

syn chodi od 4 rokov do sportoveho klubu KRYHA a sme absolutne spokojni vsetci.treningy su profesionalne a maly to tam miluje a sa vzdy tesi.uz sme tam 3 rok. robia vsestranny rozvoj, maju atletiku, plavanie, gymnastiku a v zime korculovanie.3x do tyzdna.mozem len doporucit.chlapec aj pre dievca.su v sp.hale elan na bajkalskej ulici v ba.

zumbatomic
11. sep 2013

Vyskúšajte tu pozrieť ešte máme voľné miesta

lucik194
12. okt 2013

v raci je pohybova priprava pre deti 3-4 / 5-6 rocne. uplne super, vsestranne sporty, od gymnastiky, vsetko cez hry

tilly
19. nov 2013

@andrejka1978 o tom som uz nieco pocula... chodite tam este? kedy mavate treningy? ja uvazujem, ze tam maleho zoberiem tiez, len ta hala elan je taka zasita a minule sa mi to tam zdalo, ze je to zavrete... ako sa tam chodi, len od troch vezi? kolko krat do tyzdna chodite? a kolko platite? moc otazok, ked mi odpovies, budem vdacna, dik

andrejka1978
20. nov 2013

@tilly ano, chodime. treningy pre KRYHU su v pondelok a stredu od 17,30 pre mladsie deti a od 18,30 pre starsie deti. ked ides do haly, musis ist zozadu od troch vezi. susedi to vlastne s futbalovymi ihriskami vzadu za vezami. tam je aj vjazd pre auta, parkovat sa da priamo pri hale. uplne v pohode najdes miesto. atleticky trening je PO a STR a piatky je bud plavanie na pasienkoch, gymnastika alebo korculovanie. to sa meni podla rocneho obdobia a zaradenia deti do skupin. teraz po novom su dva polroky september-januar a potom februar-jun. na polrok 200 EUR.pozri si ich stranku KRYHA.org. Ostatne dni maju treningy ine kluby. nakontaktuj sa na mail ktory je na stranke, priamo v hale uz je tazke hovorit s trenermi, maju tam rusno a aj tak ta odporucia na mailovy kontakt. trenuje inak spolu v hale niekolko skupin deti, je aj viac trenerov. ak chcete stihnut druhy polrok ozvite sa cim skor, je dost velky zaujem.

patricia2007
23. nov 2013

ahoj ja mam uz roky osvedcenu happykids skolu su perfektny