icon

Kam na šport pre deti od 3 rokov v Bratislave?

golemocka
14. apr 2010

Ahojte, prosim viete mi poradit, nejaky kruzok (futbal, pohybove aktivity, loptove hry, proste sport) v BA pre syna. V maji ma 3 roky, tak ho chceme dat na nejaky kruzok. Dakujem

Strana
z2
vfit
Odpoveď bola odstránená
bibap
24. apr 2014

prosim viete poradit tanecne alebo ine sportove aktivity pre 3,5rocne dievcatko v okolo Dunajska Luzna, Samorin, Rovinka, Hamuliakovo alebo Podunajske Biskupice? dakujem

zitkaobe
4. sep 2014
Používateľ zitkaobe je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zitkaobe.

ja Vám odporúčam články na krúžky http://deti.zariadim.sk/ako-vybrat-kruzok alebo aj prehladový http://deti.zariadim.sk/zakladne-umelecke-skoly hádam Vám to pomôže 🙂

riverparkdanceschool
25. sep 2014

Milé mamičky! Aj v tomto školskom roku sme tu pre vás a ponúkame vám otvorené tanečné hodiny pre deti už od 2 rokov! Tanec deti s Disco Jarkou prebieha každý utorok a štvrtok o 10:00! Pre staršie deti ponúkame rôzne Tanečné kurzy ako napríklad Tanečná príprava pre deti vo veku 4 - 6 rokov a 7 - 9 rokov, Jazzová príprava pre deti vo veku 10 - 14 rokov, Latino príprava pre deti 7 - 9 rokov a 10 - 14 rokov. Otvárame tiež kurzy BUBLIFIT cvičenia pre deti už od 8 mesiacov. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na recepcia@riverparkdanceschool.sk alebo alebo +421 (0)910 373 373. Viac informácií sa dozviete aj na našej web stránke.

babulkaa
20. apr 2015

Prosim poradte mi kam s 3 rocnym dietatom v petrzalke na pohybove kruzky? Nieco take aby to bolo aj gymnastika aj hra proste pohym? Dakujem

patricia2007
23. aug 2015

Ahojte viete mi niekto poradit nejaku atletiku pre deti od 6 rokov v Bratislave ?

tatana01
Odpoveď bola odstránená
tatana01
Odpoveď bola odstránená
mahun1
23. sep 2015

CVIČENIE PRE DETI od 3-5 rokov v Karlovke a v Ružinove (Trnávke) !!!
Začínama 1. októbra, rodičia môžu aj nemusia byť prítomní na hodine
Cena 55 € za 11 hodín + 1 náhradná
Prihlásiť sa môžete na info@cviceniepredeti.sk
Tešíme sa na Vás!!!

tatana01
Odpoveď bola odstránená
argyro
15. okt 2015

@tatana01 čo sa týka predplaveckej prípravy pre 3-6 ročné deti, môžu byť rodičia prítomní na hodine? toto je pre mňa podstatná info, ďakujem

argyro
15. okt 2015

@mahun1 dá sa prihlásiť aj do rozbehnutého kurzu?

mahun1
16. okt 2015

@argyro ano, samozrejme da sa prihlasit aj do uz prebiehajúceho kurzu.
1. hodina je zadarmo, na vyskusanie 🙂
Treba prist aspon 17.25 h pred hlavny vchod do skoly Vrutocka 58 (Trnavka), zobrat si prezuvky na cvicenie, nieco na pitie, a 17.30 zaciname. Tesime sa na kazdych novych zaujemcov!!!

mahun1
21. okt 2015

Organizujeme Cvicenie pre deti vo veku 3-5 rokov na Trnavke!
1. hodina ZADARMO, prihlasit sa da aj v priebehu kurzu.

Pozrite si aj nase video :

https://www.youtube.com/watch?v=as0gVq2W2mM

Nasa webova stranka: www.cviceniepredeti.sk

fazulka7
29. nov 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Ja chodím so synom na bicykel. A určite sa netreba báť bicykla ani v zime. Existuje rôzne termo prádlo a dlhé cyklokalhoty. Malý je veľmi zdravý, možno aj pre túto formu "otužovania", že športujeme vonku väčšinu roka. Všetku výbavu kupujeme cez eshop, majú tam aj detské a dámske cyklodresy www.proficyklodresy.cz/zimni-cyklisticke-obleceni

domcekz
9. sep 2016

Ahojte, v Petržalke funguje OZ DomčekZ, kde sa robia cvičenie pre detičky už od 2,5 roka zamerané na tanečno-pohybovú prípravu. Viac na www.domcekz.sk

matejkoo
5. sep 2020

@mahun1 prosim Vas, v Trnavke uz necvicite? pozeram na web a je tam Zvolen...

mahun1
5. sep 2020

@matejkoo nie uz necvicime..

domcekz
6. sep 2020

www.domcekz.sk pohybova priprava pre deti uz od 2.5 roka, kurzy anj aj nj

matejkoo
6. sep 2020

@domcekz hladam v Trnavke

domcekz
6. sep 2020

@matejkoo my sme v Petržalke

mareri
Odpoveď bola odstránená
ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

chodime s nimi bicyklovat

Strana
z2