Kde v Košiciach sa dá plávať s novorodencami?

janulienkanuna
11. jún 2013

kde v košiciach sa da plavat s novorodencami a od koľkých mesiacoch možu plavať

xlucia
11. jún 2013

@janulienkanuna srandujes?? s novorodencom sa chodi na vychadzky a nie plavat, potrebujes aby mal hned zapal stredneho ucha a antibiotika??
ved v takom veku este ani rezim nemate, ani nespinka v normlanych casoch.. kam sa ponahlas???
plavat s dietatom, ak uz teda uplne najskor od 6 mesiacov.

reni1512
11. jún 2013

@janulienkanuna skus popozerat spoločensky pavilon, neviem presne ako sa vola to plavanie, ale je to len mamina, fyzioterapeutka a ty 🙂 vo virivke...a je to super! my sa tiez chystame, ta pani ti povie ci je to od 3/4/6 mes. lebo som si to este nezistovala, ale je to ovela hygienickejsie ako v spolocnych bazenoch.. a vobec to nie je skoro, od odporucaneho veku je to praveze skvela vec 🙂

dafy
11. jún 2013

@janulienkanuna na Pereši chodí tam dosť vela mamičiek s babätkami 😉

lauricka
11. jún 2013

s novorodencom urcite nikde inde, nez doma vo vani 😉. Ak ma babo viac ako mesiac, uz nie je novorodencom, ale aj tak plavat moze ist najskor tak asi v styroch mesiacoch, ale to ti povedia na mieste, od akeho veku beru deti. Do troch mesiacov chodia len do specialnych vani a malych bazenikov pre take male deti a tych je asi pomenej u nas. Myslim, ze vana doma uplne staci. U nas instruktorka plavania babatiek robi taky kurz pre tieto malicke, ze chodi do domacnosti za babatkom a plava s nim u nich doma vo vani. Popytaj sa skor na taketo moznosti.

lauricka
11. jún 2013

no, take nieco, ako pise reni1512 som myslela tiez

denise01
11. jún 2013

Aj v novej nemocnici sa da, je to tzv. Hubbardova vana, kde cvicis resp. plavas s babatkom sama + terapeut, je to vana podobna ako mame doma, myslim velkostou, ale specialna. Treba sa informovat od kolkych mesiacov sa da, to netusim.

janulienkanuna
autor
11. jún 2013

@xlucia ja sa nikam neponahlam ..iba sa informujem

kacoorka
11. jún 2013

@janulienkanuna babatka od 5-6tyzdnov ak maju zahojeny pupcek maju takzvane vanove plavanie pozri si stranku www.bublinkake.sk,plava sa do 6mesiacov potom uz moze do bazenu, my sme vanove nemali a s malou som sla plavat v 9mesiacoch

kacoorka
11. jún 2013

@lauricka plavatz mozes od 5tyzdnov ale len vo vani

lauricka
11. jún 2013

@kacoorka ahoj, ale to som sa nepytala ja 🙂 . No ved dotycna si to tu najde urcite aj tak 🙂