Kinder maxi Šmolkovia - výmena
Ahojte, kedze sme aj my prepadli smolkomanii, rada by som zalozila skupinu, kde by sme si mohli vymienat postavicky smolkov z maxi kinder, ktore mame rovnake.
My na uvod ponukame na vymenu tatku smolka s domcekom. Dakujem 🙂
@kukucka100 dik☹
Ok😉
Takže som tu opäť. Ostala mi na výmenu/predaj figúrka Tatka Šmolka so stolom. My už máme komplet zbierku, ale potešila by som sa figúrkam šmolkov z obyčajných malých kinderiek. Zatiaľ sme mali šťastie len na Šmoliku s bielymi vlasmi a červenou čiapkou. Ostatné figúrky nám chýbajú. Teším sa na vaše ponuky 🙂
@kukucka100 Dobrý deň, mala by som záujem o červený domček, na výmenu za zelený
@daniela1962 ďakujem, už máme všetky a červený som darovala.
Vymením zelený domček za červený alebo oranžový
Ahojte, ponúkam na výmenu Šmoulinku s oranžovým domčekom - komplet nový , neposkladaný v žltom plastovom obale s nálepkami a papierikom. Vymením za Tatka Šmolka so stolom, tiež komplet nový nehraný s papierikom z Maxi Kinder-vajíčka. 🙂
Ja vymením zeleny , alebo modrý za červený , alebo oranžový , nemá niekto?
vymením zelený domček alebo Tatka šmolka so stolom za modrý, červený alebo oranžový domček
Dobry den my mame na vymenu cerveny a oranzovy domcek .Potrebovali by sme modry domcek néma niekto na vymenu ? Dakujem
@bernadett222 Mám siláka vymením za šmolinku...
@pipa10 poslem vám spravu a tam sa dohodneme 😊😉
Pipa 10 pisala som vám spravu dostali ste ?
Ahojte, mám na výmenu modrý domček (siláka) a tatka šmolka a potrebujem oranžový domček (šmolinku).
Pipa 10 neodpovedate mi na moje spravy? Jé tó este aktualne?
@bernadett222 Mám nachystaný balíček....

@radka444 kupila by som oranzovy, napiste mi prosim za kolko predate 🙂 dakujem