Kinder maxi Šmolkovia - výmena
Ahojte, kedze sme aj my prepadli smolkomanii, rada by som zalozila skupinu, kde by sme si mohli vymienat postavicky smolkov z maxi kinder, ktore mame rovnake.
My na uvod ponukame na vymenu tatku smolka s domcekom. Dakujem 🙂
@rossin my ponúkame len nehraný zelený domček. Hľadáme červený alebo tatka šmolku. Vďaka
@sith zelený by som odkúpila veľmi rada alebo vymenila za malé kinder. Ak vás niečo zaujme dajte vedieť. Ak nie napíšte mi cenu za akú by ste ho predali. Ďakujem
Ahojte, u nas sa este vyskytol tatko a aj oranzovy domcek - ponukame na predaj, neposkladane, zabalene v zltom. Ak ich niekto potrebujete, kludne mi napiste do spravy.
Mam na vymenu modry domcek, 2-krat cerveny a tatka smolka...chyba nam zeleny..vymeni niekto alebo preda???
My mame na vymenu tatka smolka so stolikom. Vymenime za hociktory okrem zeleneho. ;)
Celkom to sem nepatri, ale mam na predaj zvysnych kinder smolkov malých(nie maxi) 🙂 ak by niekto mal zaujem...

@vanessska1606 a @janka147 ak ste ešte nezohnali a máte stále záujem ...ja mám navyše zelené a červené domčeky ...predám alebo vymením ...