Kinder maxi Šmolkovia - výmena
Ahojte, kedze sme aj my prepadli smolkomanii, rada by som zalozila skupinu, kde by sme si mohli vymienat postavicky smolkov z maxi kinder, ktore mame rovnake.
My na uvod ponukame na vymenu tatku smolka s domcekom. Dakujem 🙂
@rossin my ponúkame len nehraný zelený domček. Hľadáme červený alebo tatka šmolku. Vďaka
@sith zelený by som odkúpila veľmi rada alebo vymenila za malé kinder. Ak vás niečo zaujme dajte vedieť. Ak nie napíšte mi cenu za akú by ste ho predali. Ďakujem
@tatianamaria už nemám na výmenu☹
Daniela1962 este Máté zaujem o cerveny domcek?
@janka147
@vanessska1606 uz je vymeneny
Ahoj nemate niekto volny oranzovy na predaj?dakujem.
Ahojte, u nas sa este vyskytol tatko a aj oranzovy domcek - ponukame na predaj, neposkladane, zabalene v zltom. Ak ich niekto potrebujete, kludne mi napiste do spravy.
Uz mam len tatka smolku so stolcekom.
Odkúpiť oranžový domček
@petulki1 ahoj...mas este zeleny domcek? Mame na vymenu modreho...
@andrad Mám záujem
Mam na vymenu modry domcek, 2-krat cerveny a tatka smolka...chyba nam zeleny..vymeni niekto alebo preda???
@katkaadominik dobry den, pisem spravu😉
Ahoj. Nema niekto na predaj zeleny domcek?
Mame dva modre, jeden vymenim za ktorykolvek ozvite sa:grinning
@katkaadominik uz som ho vymenila cez tyzden
@petulki1 v pohode...dakujem..uz som aj ja zohnala 😉
My mame na vymenu tatka smolka so stolikom. Vymenime za hociktory okrem zeleneho. ;)
@lussi87 vymenime za modreho
@katarina2222 ;) oki, napiste mi sukromnu spravu 🙂
Ponukam na vymenu zeleny domcek.chyba nam oranzovy.dakujem.
Ponukam na vymenu zeleny domcek za tatku smoulu so stolom
Celkom to sem nepatri, ale mam na predaj zvysnych kinder smolkov malých(nie maxi) 🙂 ak by niekto mal zaujem...
@bernadett222 máte aj Gargamela?

@vanessska1606 a @janka147 ak ste ešte nezohnali a máte stále záujem ...ja mám navyše zelené a červené domčeky ...predám alebo vymením ...