Kinder maxi Šmolkovia - výmena
Ahojte, kedze sme aj my prepadli smolkomanii, rada by som zalozila skupinu, kde by sme si mohli vymienat postavicky smolkov z maxi kinder, ktore mame rovnake.
My na uvod ponukame na vymenu tatku smolka s domcekom. Dakujem 🙂
@nikesz17 pisala som postu 🙂
mám navyše (nehraný a nenalepený) červený a oranžový domček a tatka Šmolka ...
Dobry deň, písala som Vám spravu.
@sith písala som Vám správu.
ahojte, nemáte niekto zelený domček ? ďakujem
Dobrý deň ,aj ked trosku neskôr ,ale mal by som záujem o tatka smoulu ,ak je to možné ,tak by som ho kúpil ,dakujem 😊
A taktiež o oranžový domček ,dakujem 😊
Dobry deň ,chyba nám este oranžový domček so šmoulinkou a tatka šmoula ,ak máte niekto na predaj ,píšte mi správu ,rad by som ich kúpil ,dakujem a prajem pekný deň 😊
Keby mal este niekto oranžový domček,so šmoulinkou ,tak rad ho od vás kúpim ,chyba nám uz len ten ,Ďakujeme 😊
My vymenime oranzovy za zeleny ma niekto babenky
Mala by som zaujem o smolinku, prosim ak niekto mate napiste mi
máme naviac zelený domček. Zháňame "šedivú" šmolinku z malého kinder. Našla by sa niekde? 🙂
Ďakujem, hotovo. Tu je ale rýchlosť 🙂
@hanikbanik este mate domcek
@petuska1988 už mením ☹
Stale hladam zeleny domcek,rada odkupim,dakujem
Ahojte, mám na výmenu modrý domček (siláka) a tatka šmolka a potrebujem oranžový domček (šmolinku).
@kaja_sola mame oranzovy ale zhaname zeleny
@petuska1988 tak potrebujeme niekoho tretieho, kto ma zeleny a potrebuje modreho alebo tatka smolka
@kaja_sola tak nam poslite tatka smolka a my vam domcek oranzovy
prosim vas nema niekto cerveny domcek? odkupim
Mam tatka šmoula so stolikom... vymenim za 2 postavicky z malyvh kinder... Za Azraela a sedivu smoulinku

@bernadett222 ahojky ja by som poprosila ak môžem šmoula v okuliaroch šmoul s tým vakom a šmolinku so žltými vlasmi...ďakujeeeem 😉