Kinder maxi Šmolkovia - výmena
Ahojte, kedze sme aj my prepadli smolkomanii, rada by som zalozila skupinu, kde by sme si mohli vymienat postavicky smolkov z maxi kinder, ktore mame rovnake.
My na uvod ponukame na vymenu tatku smolka s domcekom. Dakujem 🙂
ja zhanam zeleni domček nema nikto
@snehulka17 mala by som zaujem o zeleni domček mam na vymenu oranzovy
@petulki1 dobry den nemate ešte ten zeleni domček nam chiba uz len ten jeden zeleny ame navise tatka šmolka a oranzovy domček
@zlaticko1124 uz nemame ☹
@zlaticko1124 pekny vecer, prosim oranzovy je so smolinkou? Dal by sa samotny kupit?
@dominikadada ak mate zaujem mame oranzovy domcek,je so smolinkou,napiste mi spravu,v pripade zaujmu🙂
Mám Mudroša so zeleným domčekom. Len nemám už papierik. Na výmenu za Siláka s modrým domom alebo Tatka Šmolka s laboratóriom. Kto má záujem píšte.👍😉🙂
@ivett2733 ahoj my by sme kupili zeleny domcek
Ahoj. A na výmenu nemáte?
@ivett2733 uz nie
@petuska1988 my by sme skôr na výmenu, škoda....:(
Ahojte. Prosím vás potrebovala by som siláka s domčekom. Na výmenu nemám nič ale zaplatím. Nájde sa tu dobra duša čo mi pomôže s týmto mojím"obrovským" problémom? Ďakujem
Ahojte. Mate prosim este niekto toho takta smolka? Mozem vymenit za zeleny alebo oranzovy domcek. Pripadne odkupit. Dakujem pekne
Zháňam modrý a oranžový domček. Na výmenu mám zelený. Aj odkúpim za rozumnú cenu. Vďaka.🙂
ornzovy mam navyse
@zlaticko1124 už včera som akurát zohnala. Ale modrý ešte stále zháňam.
Darujem modry domcek - silaka.
Kto potrebuje tatka Šmolka, mám k dispozícii.
@veronique89 mala by som zaujem, este je k dispozicii? 🙂
Dobry den, ano cerveny este mam napiste mi spravu

Ak by mal niekto zaujem,tak z velkych kinderiek mame tatka smolka a smolinku.🙂