icon

Kostým pre 1,5 ročného chlapca na Halloween

miushka13
28. okt 2013

Milé mamičky, nemáte nejaký nápad na halloween kostým pre chlapčeka - rok a pol ... len žiadny duchovia a zombie 🙂)) ďakujem za rady

ketrinka17
28. okt 2013

v tescu zvykli mat take mile kostymceky. ja mam pre maleho masku tigrika z packa pu 🙂

horana
28. okt 2013

Chutnucky by mohol byt kostym tekvicky, tusim nieco take som videla minuly tyzden v Lidli take oranzove cez hlavu sa to navliekalo....

miushka13
autor
28. okt 2013

skor som chcela nieco po domacky vyrobene nenarocne :D

babulina
28. okt 2013

K nam oslavu prisiel chlapcek za maleho vodnika prezleceny, zelena kosielka/tricko, nohavice na traky klobucik so zelenou stuzkou, lubezny bol 🙂

svano
28. okt 2013

@miushka13 skús nejakého škriatka.

cinkatko
28. okt 2013

namornik 🙂

jonas17
28. okt 2013

na Hallowen by mali byť strašidlá, bubáci, čarodejnice .. 😀 😝

anjelicek26
28. okt 2013

Kostym na halloween ma byt strasidelny. Nemusi to byt prave zombie, ale take strasidlo ci cierny kocur veru hej...macko pu by bol tematicky uplne mimo misu 😀... nasi traja idu - krpec za tekvicu, Max za certa a Saska za kostru 😀

@miushka13 - minuly rok sme Maxovi zabudli kostym kupit, mal normalne tmave rifle, cierne tricko, ruzom nakreslenu jazvu na licku a muku z vodou sme mu vsuchli do vlaskov, mu to stalo a bol cely taky zamuceny, vyzera ako duch ;)

tova
29. okt 2013

kostym na Halloween vobec nemusi byt strasidelny, kazdy podla svojho vyberu ako na karnevale.