Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
Mame ešte zvyšne magnetky-4,5,11,16,17,18,24.Predam 0,50 za kus plus poštovné
@merryholicova Maš ešte na predaj tu 2-žabu a 21 toho princa zeleneho v prvom rade štvrteho
potrebujem čislo 11,mam dost na vymenu,BA najlepsie,dam aj viac kusou za tu jednu
Dobry večer, zulusa, toho stražcu vedľa žaby by som ešte mohla poprosit? kupim, pripadne vymenim ....mam viac kusov na vymenu. dakujem
@zulusa Radšej aj tu napišem, toho strážcu by sa ešte dalo? vedla žaby, čislovanie nepoznam 🙂)) kupim, pripadne vymenim, ak niečo potrebujete.dakujem andrea
@andreakollarikova toho pod žabou? číslo 5?
🙂 ja som asi šišo, ale neviem ako sa to čísluje, je to strážca na kalendári pod velkym slimakom, ma tam nalavo taky modry pružok, už len tento mi chyba 🙂 tu hore je foto a je tam vedľa žaby, tak som to myslela 🙂 je tu aj čislovanie u jogobelky a tam je to č. 15 ...už som teda asi pochopila, takže 15 🙂
@vodnik25 ano este ju mam
@soonka 1 mam a potrebujem 15, ak ešte nie je neskoro🙂
@andreakollarikova neskoro ešte nie je, magnetky by sa mali dať kúpiť do 2.7.2013 a fotky by sa mali dať nahrať na FB do 10.7. 🙂
@andreakollarikova mam 15
@bemifa super, vymenite za niečo? potrebujete niektore čislo...alebo kupim
OPRAVA
Potrebovali bysme podla ciselnika od Jogobelky na strane 8,
Cisla 8,14,16,23,24.
Ponukam 2,5,7,9,10,15,17,19,20,21.
Najlepsie vsetky naraz. Vymena mozna v Bille v Ruzinove, v Bille vo Vrakuni, v Poluse, Avione, pri Lidli u astronomickej ul.
Potrebujem 6 ,mám navyše,čiže na výmenu 1, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 23 a 24.
mam 12, 15, 16, 18, 23 ,

@merryholicova
tuto by som si prosila