Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@juliankaaa tak skusim zohnat viacej naraz ale dik za odpoved 😉
@ruzicka383 mam 1,20ak chces kus za 0,15 eur +posta
magnetky na predaj: 1,4,2x 7,15,2x 17,18,19,20
dakujem, este pockam na vymenu.
ahojte potrebovali by sme este 6,13,15 a na vymenu mame4,5,18,20,23,pripadne kupime
máme magnetky navyše: 2, 8, 2x10, 5x12, 14, 3x18, 3x20, 2x23
@juliankaaa , dobry den, kupila by som od Vas, ak idem od hora podla poradia, cisla 3,4,11,12 a 13. Dakujem.
@merryholicova Dobry den, kupila by som od Vas magnetky, ak idem podla poradia na pbrazku tak tieto cisla 2,5,6,7 a 10. Dakujem
potrebujem 6 7 a 19 aj kupim 🙂 na vymenu mam 10,14,4,21,15,13-2x,22-2x,20-2x,23-2x
@nevestickka ak mas tie co potrebujem kupim pripadne vymenim ak nieco potrebujes ty mam vyssie zoznam
@nevestickka 6 7 19 16 potrebujem mas vsetky dohodneme sa dakuujem
@nevestickka ahoj zobrala by som si od teba prvy rad:1,4 druhy rad:2 a 3 treti rad:2 4rad:1,4,6 tie co mas viac kusov som pocitala ako za jednu..prisla by som si preto aj osobne kedze si z BA..dakujem
@phillippa ok, vsetky ktore su tam dvojmo su na predaj (teda okrem tych styroch celkom dole vlavo, tie mame len po 1 ks). To cislovanie velmi neovladam, nemame ani ten meter, takze mi budes musiet napisat, ktore to su 😉
@nevestickka na 17 strane je taka tabulka ocislovana tak ak tie co potrebujem mas dvojmo kupim pripadne vymenim za to co mam na vymenu a potrebujem 10,14,4,21,15,13-2x,22-2x,20-2x,23-2x
@nevestickka 6 7 19 16 potrebujem ja
@natalii6 v pohode, len Ťa ešte poprosím, ten 4. rad som nejak doplietla a zle to poukladala, môžeš mi prosím napísať ešte raz podľa tej prehľadnej očislovanej tabuľky, ktoré čísla by si z toho 4. radu potrebovala? Ostatné rady sú mi jasné. Samozrejme, dá sa aj osobne prísť pre to, nie je problém.
@nevestickka 4 rad -zaba-potom ten chrobak stym spicom na hlave-a ten namosureny chlapik 😉 podal tej ocislovanej tabulky 2,5,7
Dobrý deň, rada by som kupila ak máte ešte.
Prvý rad z ľava : 3
Stredný rad z ľava : 2 a 4
Spodný rad z ľava : 1
Dakujem
@natalii6 tak všetky sú v pohode, akurát 4. rad je vlastne 5. rad 😉 a tam tých prvých pár máme len po kuse, takže ľutujem - žaba a chrobák sa nedajú 😔 ostatné rada rezervujem, ak budeš mať záujem napíš do IP a dohodneme sa na osobnom odbere, vďaka 😉
@natalii6 ano, moze byt 🙂
@nevestickka jej mas pravdu nejak som to poplietla 😀 no skoda toho chrobaka mi vzdy niekto odfrnkne ☹
@paulap ahoj,vymieňaš to len za lesných strážcov? alebo aj nejaké iné
@merryholicova
Ahoj Merry, mali by sme zaujem o slimacika s velkymi ustami. Je to este mozne? Daj vediet. Sme z Trnavy, mozme si ho vyzdvihnut. Dakovala.
my by sme potrebovali slimacika s velkymi ustami. Je mozne vyzdivhnut niekde v BA? Ostatne, co mame navyse radi darujeme. Mame 2 slimacikov s uzkymi ustockami, hnedu a sivu sovicku - oko, rytiera od sivej sovicky.

@cyclo_danka ahoj mam pre teba 15 a 20 a ja by som si vzala od teba 23 moze byt?