Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@nevestickka ahoj,kúpim nejaké.tie čo mám označené červenou.Tak napíš prosím koľko ich pre mňa máš a pošli číslo účtu a sumu
@nevestickka
zaplatime vopred cez VIAMO.
@slavcatko slimak sa da vyzdvihnut aj osobne v BA. Neviem ktory je rytier od sivej sovy, nevies nahodou cislo? Ostatne mame...
potrebujem 6 a 7 na vymenu 10,14,4,21,15,13-2x,22-2x,20-2x,23-2x
@nevestickka
Dobrý den, mala by som záujem o z ľava prvý rad 1, 12, tretí rad z ľava 4, piaty rad z ľava, 6, 7. Ďakujem. Uhradím vopred na účet.
@nevestickka ahoj neviem co z toho este mas ale potrebovali by sme vyznacene daj nam vediet dakujeme
@tiburon1 z tych oznacenych Ti zial neviem dat tieto (z dovodu, ze nam uz zostal len 1 ks a ten si nechavame):
* 3. rad zhora: ani jeden uz nie je volny
* 4. rad zhora: 1. oznaceny rytier
* posledny rad: 1. prvy, treti a stvrty oznaceny
ostatne su volne... budes mat zaujem?
Mala by to byt 17 a 9.
Ahoj, kde by sme sa v BA mohli stretnut a kedy? Hodis tel. cislo, mozme si cinknut.
@nevestickka án o mám záujem,takže ak dobre počítam tak 7 čo mi možeš poslať,ak sa mýlim tak ma oprav
@paulap no posielam foto
@slavcatko aj by som vymenila toho slimaka s velkymi ustami za c.9 (oko), lokalitu som Ti pisala do IP alebo mozme poslat postou 😉
@janetta20 No neviem o akú sa jedná a zatiaľ nechcem nič lebo už som vymenil nakúpil od troch ľudí až neviem ani aké.
NAJRADSEJ BY SOM VIAC VYMENILA, ALEBO TIE MOJE CHÝBAJÚCE KÚPILA OD JEDNEJ, NANAJVÝŠ OD DVOCH, ABY SA TO ZBYTOČNE NEPREDRAŽILO, PROSIM PONUKNITE
@anjelik2509 zial, nebolo medzi nimi nic co sa tebe hodi. len ta moja 15tka.
kúpim dvoch chudých slimákov a žabiaka, mate niekto ??? 🙂))ďakujem
@fabian18 pozri sa na stranu 16,tam su ocislovane,je to lepsie na orientaciu
:(
@nevestickka dakujeme uz sme nieco vymenili

@fabian18
my by sme ti mohli posunut sovicku - oko a potrebovali by sme slimaka s velkymi ustami.