Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
ahoj. potrebujem este cisla: 1, 6, 9,15, 20, 22 (ale min. dve naraz) a vymenim / predam cisla: 4, 5, 7, 11, 13, 16, 17, 17, 17.
@kkraus
Ak ešte máte budem vám povdačná, zaplatím vám poštovné. Len poprosím o číslo účtu, kam poslať korunky.
Stanka
@ixa
Budem vám povďačná ak mi pošlete, len poprosím číslo účtu kam pošlem korunky.
Stanka
Chýbajú nám 8,9,14,16,19,24. Pomôžte nám to dokončiť. Odkúpim od Vás tieto chýbajúce magnetky. 🙂 ☹ 😉 😒
@bemifa Odkúpim od vás ak ešte máte 14,16,19,24. Ozvite sa. Stanka
@collector8 Dobry deň mate ešte 3,4,6,18,19,21?
tak toto uz nie je normlane aby si clovek kupil magnetky zaplatil za ne plus postovne a pridu mu uplne ine nez chcel, to uz niekto dokaze byt aka svina bez prepacenia ☹
@adrianavaskovicova dobry, uz som darovala magnetky.
má s nou niekto skúsenosť? zaplatila som je 2 € za jednu magnetku, prvá trieda, do dnešného dňa nemám nič ... som sklamaná, niekolko sms poslaných, chcela som aj číslo podacieho lístka .... a žiadna odpoved, tak asi tak sa tu obchoduje .. len nechápem, ako niekto môže zarábať na niečom takomto, som zhrozená ... ale ak jej 2 € pomôžu, bodaj ..užite si ich milá pani
@sindleryovas
Mam pre Vas 14,24
Ma niekto c. 6 (Nod) prosim? kupim alebo vymenim za 4,7,8,10,12,20,23,24
@goodfellow ja by som od Vas kupila 15 a 20
@sindleryovas Ahoj, mám magnetku č. 8 🙂
Ma niekto magnetku 19 ?
Mam na vymenu 1, 24.
ahojte ak niekto potrebuje mam tieto cisla:4,15,22,23
Mám 2,16,17,19,22 a zhánam 1,9,14,20,23,24. Ale hlavne mi ide o 14 tú púpavovú kvetinku.nemá niekto na výmenu?
@hamaldo mala by som záujem. Za kolko by ste ich bola ochotná dať. Ozvite sa
Stanka
@daniette Mám záujem o 8. Za kolko by ste mi ju boli ochotná dať. Stanka

@mirabella27 Ahoj, ja to nezbieram