Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@zigmund122 24-rku mam dvakrat. co mi ponuknete na vymenu?
Ja by som potrebovala 2;3;4;5;7;9;13;15;16;19;22 navyše máme 1;8;2 x 23 ak by niekto chcel vymeniť budem rada prípadne kúpim
mám na výmenu magnetky 17 a 9
@collector8 ahoooj chýbajú mi posledné dve magnetky 10 a 13, kúúúúpim prosííím ozvi sa 🙂
@jankaroy ahojky potrebovala by som prvú magnetku na fotke, je to ešte aktuálne?
Ahojček ako získam ten meter kde budem davat tie magnetky???dakujem
@tanicka137 ahoj, ja ich práveže nemám...mám iba tie pri ktorých je písmeno M a na výmenu pri ktorých je +
@collector8 ja mám 17 a vymenila by som za 4
potrebujem ešte magnetky č. 8 a 20, na výmenu mám 2x č.5, 11, 13, 23
Kto máte tie dve ponúknite. Vopred ďakujem.
mam na vymenu este 4,11,12 a potrebujem 6,14,15,16
@merryholicova ahoj kúpila by som druhú magnetku v druhom riadku, tú kvetinku, ozvi sa či je to ešte aktuálne
@zuzana909 ahojky potrebovala by som 10 máš ju ešte?
@jankaroy ahoj potrebovala by som tú prvú magnetku na fotke tú kvetinku, máš ešte?
@laurusaaaaaa ahoj vymením ti 17 za tvoju 10
@soonka ahoj potrebovala by som tú kvetinku, máš ešte?
@ixa ahoj kúpim od teba tú tretie magnetku tú kvetinku
@bemifa ahoj potrebovala by som magnetku čo máš v druhom riadku tretiu v poradí tú kvetinku. máš ešte?
@brona82 ahoj vymením tvoju 13 za moju 4 máš ju ešte?
@dasenka121 ahoj potrebovala by som číslo 13 ja ti môžem za ňu dať tú dievčinu aj toho chrobáka

ponúkne mi niekto magnetku č.24?