Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@mirabella27 tiež ich chápem, ale mám pocit, že sa tu stal už z toho biznis....ja som rada, že mi máme meter už celý, čo nám zostalo by som mohla dať drobcovi na chladničku, ale radšej ponuknem, aby si aj iné doplnili
@vall1319 ahoj, myslim, ze 6 mam, musim vecer pozriet doma. vymenime za 11? budem velmi rada, 11 je posledna,co nam chyba dakujem!
Potrebujem 13,16,19. Kto nám pomôže to konečne dokončiť? Ozvite sa niekto. 🙂 😉 😒
radi by sme vymenili. ponukame: 4 - 2x, 6 - 2x, 13, 19, 23, potrebujeme: 1, 2, 8, 13, 15, 17, 24
Dobrý deň. Viem ponúknuť magnetky č. 2 a 16. Najlepšie osobný odber v Ba alebo NZ.
Chýbajú nám už len 16,24. Ponúknite niekto. Nech to máme celé. Ďakujem 🙂 😒 😉 ☹
@ixa
Dobrý deň, ak ešte máte magnetky, potrebovala by som toho chrobáka s hrotom v prvom rade druhá magnetka, a slimáka. Ak máte dajte vedieť dohodneme sa na platbe. Ď.G.
@jogobelka
Dobrý , potrebovala by som č. 5,7,11,14,16.
Ak ich ešte máte pošlite č. účtu so sumou a ja vám pošlem peniaze aj adresu. Ď.GK
@gabrielitas pockam na vyjedrenie dvoch mamiciek, a ozvem sa, podla toho, co mi ostane 🙂

takže mi zostali ešte 1,7,21 posielam len za poštovné a maminkám, ktorým chýba do metra, ak mi zostanu nechám drobcovi na hranie, ak by niekomu pomohli budem tiež rada 😉