Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@mirabella27 tiež ich chápem, ale mám pocit, že sa tu stal už z toho biznis....ja som rada, že mi máme meter už celý, čo nám zostalo by som mohla dať drobcovi na chladničku, ale radšej ponuknem, aby si aj iné doplnili
baby chyba mi posledná magnetka 16,ak by niekto mal vymením aj za dve
@ribana2 úplne súhlasím s tým ,čo si napísala
@vall1319 ahoj, myslim, ze 6 mam, musim vecer pozriet doma. vymenime za 11? budem velmi rada, 11 je posledna,co nam chyba dakujem!
Potrebujem 13,16,19. Kto nám pomôže to konečne dokončiť? Ozvite sa niekto. 🙂 😉 😒
radi by sme vymenili. ponukame: 4 - 2x, 6 - 2x, 13, 19, 23, potrebujeme: 1, 2, 8, 13, 15, 17, 24
@jogobelka dobrý deň
potrebovala by som vašu 18tku
Vlaďa
Dobrý deň. Viem ponúknuť magnetky č. 2 a 16. Najlepšie osobný odber v Ba alebo NZ.
Chýbajú nám už len 16,24. Ponúknite niekto. Nech to máme celé. Ďakujem 🙂 😒 😉 ☹
@vladuska311 napisala som vam IP
@ixa
Dobrý deň, ak ešte máte magnetky, potrebovala by som toho chrobáka s hrotom v prvom rade druhá magnetka, a slimáka. Ak máte dajte vedieť dohodneme sa na platbe. Ď.G.
@jogobelka
Dobrý , potrebovala by som č. 5,7,11,14,16.
Ak ich ešte máte pošlite č. účtu so sumou a ja vám pošlem peniaze aj adresu. Ď.GK
@gabrielitas pockam na vyjedrenie dvoch mamiciek, a ozvem sa, podla toho, co mi ostane 🙂

takže mi zostali ešte 1,7,21 posielam len za poštovné a maminkám, ktorým chýba do metra, ak mi zostanu nechám drobcovi na hranie, ak by niekomu pomohli budem tiež rada 😉