Kráľovstvo lesných strážcov - magnetky na výmenu
ahojte ma niekto na vymenu magnetky z albumu magneticky vyskomer kralovstvo lesnych strazcov? ja mam na vymenu 5ks z pravej strany zabu,5 magnetka to dievca ,tie otvorene usta 6 z hora,z lava 10 magnetka bojovnik,11 magnetka tiez bojovnik co je podnim 😉 dakujem
@dasenka121 ahoj, už si vymenila? Ja potrebujem jednu tvoju a mám všetky pre teba
@pexinka A o aké by ste mali záujem? Nejaké mám, tak dajte vedieť aké by ste chceli?
@sindleryovas zo zahradky mi chyba 7 a 10, z piratskeho pokladu mi tiez nejake chybaju a aj zo zvieratiek,ak sa ti da urob mi fotku tych co mas a uvidime.
@siusinocka ďakujem za ponuku, no už sa mi podarilo zohnať č. 21
@pexinka nafotim a pošlem ti. Stanka
@bystruska68 Prosila by som poslať čísla: 3, 9, 19 a 22. Nemám ich za čo vymeniť a my ešte potrebujeme viac tých magnetiek. Ak teda súhlasíte, pošlite mi prosím na internú adresu sumu a ja vám pošlem moju poštovú adresu. Ďakujem pekne 🙂
@bystruska68 kupila by som od vas c.9 a 16
@anjelik2509, @bibadlo, @gabrielitas, @katusap Vase magnetky som vam dnes poslala 🙂 Dajte mi vediet, ak vam pridu.
@jogobelka ďakujem 🙂 jasné, hneď píšem 😉
@katusap Katka ja chcem najprv povymienat a potom vam ich kudne aj darujem......potrebujem 2,4,13 a 2O
@pexinka Dobrý posielam foto a uvidíte či sa vám niečo hodí. Stanka
@sindleryovas ahoj,hodi sa mi ten had z piratskeho pokladu,tak napis adresu do IP a v pondelok poslem
ahojte, mám ešte 16,17,20,21 a 23 a potrebovala by som 3,5,7 a 13 😉 má niekto? prosím
@bystruska68 vymením 3 za 20-tku , ak ešte nemáš 🙂
Caute ludia, dlhsie som tu nebola nakolko uz som vsetko povymienala, popredala, pokupila, len ma zaujima ci je tu este niekto z MK kto poslal fotku vyskomeru s dietatom a vyhral.
Mna pred cca tyzdnom oslovili z Billy ze vyhravame mobil, no skoro ma vystrelo, absolutne som necakala.
Tak len ci je nas tu takych viac...
chyba nam uz posledna: 9 (oko vtaka) a mame na vymenu 1 alebo 23, hodi sa niekomu? dakujem
@33jaja dobre vymenim 20-ku za trojku.A viac nemas aebo nechces? Napis mi na mail

@sindleryovas ja uz mam vsetky,ale keby mas nejake z kostikov tak vymenim