Kúpalisko s 8-mesačným bábätkom
Zdravím mamičky
Aké máte skúsenosti s kúpaliskom s bábätkom (8mesiacov)ísť či radšej nie???
Zatial som zistila iba že do 1roka radšej nie najlepsie do 3 rokov 😀
Ja by som nesla. Ani s rocnym. Ani s 2rocnym. Ak mi ako 3rocna zecne pistat, ze chce ist, to uz budem nad tym uvazovat.
Tato slovenska Mentalita… najlepsie do 18 tky nie 🙏🏻🤦♀️🤷🏼♀️😂😂
Pre 8 mesačne zober maly detsky bazenik, napustí vodou a daj vedla deky
Na striedačku sa chod okúpať raz a raz muž
Teda m sme to tak robili
v jednom aqa. som videla maminku s tak malinkým bábom že som myslela že sa to malé narodilo tam na kúpalisku.
totálne malinké bábo. ešte pokrčené.
takže kĺudne. len nečakaj tam kľud ...
Nie
@annaannies my sme boli s 3-mesacnym v aquaparku, bolo super, na kúpalisko by som asi nešla, tam býva studená voda
@annaannies my sme boli..dcerka narodená 29.12 a tusim v auguste sme párkrát boli..zloženi sme boli pod stromami, dalej od najväčšieho ruchu, išli sme až po 16tej a vo vode bola v takom nafukovacom kolese, kde ho vieš vložiť..samozrejme klobúk na hlave a dlhé plavky s UV ochranou
Ja som bola s 8m a isla by som aj teraz, pozor na prehltanie vody, po kupani umyt. Zasa s trojmesacnym by som nesla, ale 7-8m a rozumom za mna ok.
My sme chodili od pol roka. Napustili sme mu bazenik pitnou vodou, postavili do plazveho stanu a tak sa osviezil. Vystriedali sme sa v strazeni a kocikovani a kazdy si uzil aj bazeny
Za mna problem nie je. Akurat by som ale davala velky pozor aby si vody nelogol a vlastne celu hlavu nenamacal.
Neviem aké kúpalisko mate vy, no u nás by som sa bála, skrz staršie deti, salia sa, behajú, je ťažké nájsť jedno miestecko v bazéne kde je "kľud" a kde sa môže moje malé 8m dieťa clapkat, keďže by ešte nechodilo.
tak zelezi od kupaliska ak vonkajsie so studenou vodou... tak co tam chcete robit? chytit upal ci prechladnut zo studenej vody? chuda dieta. ak do teplej vody vnutorny bazen to je ine - ist tam kvoli vode my sme chodili uz s babatkami okolo 8m ked uz vedeli samostatne sediet a boli stabilnejsie

@annaannies niektoré mamy chodia, niektoré nie. My sme s deťmi chodili od 6 mesiacov, vždy všetko ok 🤷