Kúpele s deťmi Lúčivná verzus Horný Smokovec
Ahojte chcela by som poradit kde ist s detmi do kupelov? Lucivna alebo Horny Smokovec? Najme ma zaujima Smokovec ake subtam izby aj procedury a cenovo to ako vijde dakujem
@mandaranka123 my ideme koncom mája. V Smokovci asi záleží od veľkosti izby, ak je izba väčšia tak by mala byť možnosť priplatiť ďalšie dieťa
@mandaranka123 ja som bola min rok v lete s dcerou ktora sa liecila, a zaroven s 2.rocnou dcerou. Boli sme v smreku, izba akurat.
@alenka1986 v smokovci. Normalne som doplatila za mladsiu dceru podla cennika.
My sme boli v Lučivnej minulý rok a naozaj to pomohlo, personal, procedury ubytko aj jedlo perfektne a za cely rok bol syn raz chory a ziadne zachvaty kasla, tecuce sople…ale ten areal v Lucivnej sme mali prechodeny za 30minut a nemá tam clovek kam dalej ist len kruzit dokola…dostupnost niekde na turisticke chodnicky bez auta je nemozna.
Tento rok ideme vyskusat Smokovec. Uvidime
@bacoolka dobrý deň prosím vás bolí ste aj v Hornom Smokovci? Viete mi to porovnať s Lučivnou? My máme ísť prvý krát. Našla som staršie recenzie že v hs je menej procedúr, je to tak alebo už aj tak je toho viac? A čo ten bazén? Ďakujem za odpoveď

@bacoolka dobry den a kedy prosím idete, ja som práve písala do Lucivnej a dali nám termín na október,
neviete prosím, ci sa da priplatiť aj návšteva na izbe v Smokovci? pripadne vziat mladšie dieťa (ale bez schvália poistovnou)
ďakujem