icon

Kúpim Lídl kuchársku knihu pre deti

zuzupe
6. sep 2017

Mám záujem o nálepky na získanie h.u. knihy-ponúknite.
´dakujem Z.

Strana
z2
katusikkk
6. sep 2017

Ja casto nakupujem.Deti nemam a knihu nechcem.Ked nazbieram,tak Ti pisem a este nejaku novu knihu o vareni ked najdem,tak pridam.😉

pekkka
7. sep 2017

@korytnacka1 ja tomu rozumiem , poukazujem na to, že ak knihu chcem, musim nakúpiť čím skôr a viac. Ak budem nakupovať normálnym tempom neujde sa mi.... co lidlu samozrejme vyhovuje , sak pre to to robia

moonlight1210
13. sep 2017

@pekkka obvykle to zalezi od zaujmu kupujucich. Nie kazdy, kto nakupi za 20+ eur chce aj nalepku. Nezbiera. Moja skusenist (aj v inych obchodoch) je, ze taketo veci maju aj po akcii. Tesco napr ku koncu akcie da nalepiek nepocitane, bez ohladu na cenu nakupu.
Lidl zase stekeez ku koncu predaval po 49 centoch za kus (samostatne). Jedine ten kuchynsky noz sa vydal tak, ze ku koncu uz nebol. Lebo o ten malo dost ludi zaujem.

Tato kniha pre deti podla mna s prehladom vydrzi az do konca akcie.

chmurkaxy
13. sep 2017

@moonlight1210 my sme včera večer v Bernolákove dostali poslednú. neviem, či ešte majú niekde vzadu v office, ale na pokladniach uz iné nemali.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
dai
13. sep 2017

To ako za 100 eurovy nakup - co je normalny rodinny tyzdenny nakup dostanete knizku zadarmo a vy sa tu rozculujete ze ta kniha stoji 100 euro? To ako fakt?🙂

eeffka
13. sep 2017

@dai pohybujes sa v inych platovych sferach. Tu su aj zeny co prestravuju rodinu za 100ku na mesiac. Neviem sice ako sa to da ale je to proste mozne. A kniha nebude dostupna. Knihy vzdy maju len v obmedzenom mnozstve. A nalepky berie kazdy. Bud sebe alebo kolegom alebo niekomu v rodine. Ja som takto dostala od sefa na hrnceky nalepky za nakup 400e 4 salky. Trochu chore za salku vyplazit 100e. A tiez uz o tyzden neboli. Veco co zaujimaju deti sa minaju extremne rychlo.

medovka14
13. sep 2017

Ja chodím do lidla pravidelne, od kedy začali už mám knihy dve, v Dúbravke ich zatiaľ majú... Kniha je fajn aj deťom sa paci 🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
eeffka
13. sep 2017

@teegreen precitaj si par mojich prispevkov nez zacnes plakat na nespravnom hrobe 😎

dai
13. sep 2017

@eeffka moze byt... ale potom aj tak nechapem tie utoky na autorku🙂 ako ja v lidli nakupujem len oriesky🙂 takze zial nalepky nemam, ale ako sa pytat pomaly ci za tie nalepky co cloveku za kazdy nakup pchaju aj nieco zaplati☹ to je chore...
ja som teraz bola po rokoch v tescu na nakupe - nerada tam chodim lebo vzdy nakupime blbosti a aj tak potrebne veci nie , lebo tie tam kvalitne nie su☹ mali sme klasicky tyzdenny velky nakup plus prave tie blbosti - taka pani sa spytala ci potrebujeme karticku tescovu - ja to nemam, moja mamina ale hej - viem ze sa tam zbieraju body a asi zato nieco potom je🙂 moj muz nanu pozera ze nie, ze naco🙂 tak som jej ju zobrala a nechala nacitat nas nakup - pani strasne vdacna potom - ako neviem, podla tejto logiky som si ako zato mala pytat peniaze cico?☹ fakt tomu nerozumiem niekedy ako niektore zeny myslia☹

dai
13. sep 2017

@teegreen normalne ti davam like kedze ta prvykrat vidim v inej teme ako v tej kde spolu nesuhlasime🙂 ale teda uplne si vystihla tu aj moj nazor - aj ked si ho napisala naozaj osobe ktorej netreba, kedze ma nazor podobny tvojmu🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
dai
13. sep 2017

@teegreen tescu sa vyhybam tiez - pisala som hore ze bola nahoda ze sme akurat isli okolo a nemala som chut ist dalej... lidl bude mat asi viac veci dobrych🙂 videla som tam aj fajn salamy s vysokym obsahom masa... ale teda vyslovene nas tam zavedie len chut na kesu a tak - toto tam maju bezkonkurencne najlepsie🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
kvetulienka253
27. sep 2017

Predám tri nálepky, 4€/kus+pošta

medovka14
27. sep 2017

@kvetulienka253 to vážne??? Za jednu nálepku 4€??? Ved knihy na nete sa ponúkajú za 5€

kicilanka
27. sep 2017

@kvetulienka253 toto nechápem....

@medovka14 Ďakujem za spoluprácu 🙂 a ochotu 🙂

sticker
kicilanka
27. sep 2017

Kniha je pekná na listovanie - je tam viac obrázkov ako by som čakala...má kvalitné tvrdšie strany a vonia klasickou knihou...
Moja 10 ročná dcéra určite nebude podľa nej variť 😀, ja som našla určite viac receptov použiteľných pre nás, ako boli v predchádzajúcich knihách 🙂

Takže keďže je zadarmo - bez doplatku - tak som ju vzala...keby bola za doplatok, nevezmem ...

V kauflande, Tescu, Bille sú podobné ponuky a je tam doplatok k nazbieraným bodom...ale je to aj určite zaujímavejší produkt pre širšiu verejnosť, ako je táto kniha (alebo ako boli hrnčeky) ....

Toť môj názor a pohľad

sticker
katusikkk
28. sep 2017

Darujem 2 - 3 nalepky.Len osobny odber BA.

medovka14
28. sep 2017

@katusikkk prosím si pre kamošku 🙂 🙂 🙂 ďakujem

katusikkk
28. sep 2017

@medovka14
sprava

katusikkk
3. okt 2017

Po dalsom nakupe mam este 2 nalepky keby niekto chcel.Len osobne .Ba

angelyana
3. okt 2017

Ja mam tri nalepky k dispozicii. Osobny odber Ba Ruzinov

lennulik1
3. okt 2017

@angelyana ja si pekne prosiiim

soonka
17. okt 2017

Mám voľnú knihu keby niekto chcel alebo aj 3 nálepky

lenkalibor
21. okt 2017

Uz som podarovala 2 knihy lebo moje baby ju nechcu a mam dalsie 3 nalepky ktore rada posuniem z lasky a za postovne.🙂

Strana
z2