icon

Kurz plávania pre bábätká a jeho zosúladenie so spánkom

petulik92
31. aug 2020

Maminy, ako ste alebo ako by ste riešili kurz plávania zrovna je v čase kedy mi malá spáva doobeda?Máme nastúpiť v stredu ale je to od 9:30 do 11:00. Má 11 mesiacov. Ďakujem za rýchle odpovede

eliska13
31. aug 2020

@petulik92 no to je zlý čas zaspí Ti po ceste a bude mrzuta.Preco si taký čas vybrala?má to byť pre radosť a nie, že mama a dieťa sú v strese😄

petulik92
autor
31. aug 2020

@eliska13 vieš čo je to po známosti, bolo plno na rok dopredu. A jedno dieťa vypadlo a namiesto neho máme ísť.

zuba1987
31. aug 2020

@petulik92 nas sa popredu pytali na cas, teda dali nam na vyber, no po zaciatku sa mu spanok posunul a uz to nevychadzalo
chodili sme o 9:30, s tym ze o 10tej uz mal spat a bolo to naprd, bol umrnkany, ani voda ho neprebrala tak som poziadala o zmenu. volne nebolo tak som hodiny online zrusila a vyberali sme nahradky ked sa dalo. zrazu vodu miloval, bolo to super
umrnkane nevyspate babo ajtak prd z toho ma a robim to prenho

lyci
31. aug 2020

@petulik92 nas sa vacsinou prebral az priamo na mieste, prespal aj prelozenie do vajka, a jeho nalada moc nezavisela od toho ci spal predtym pol hodinu alebo 2,5hod. raz zaspal 20min pred odchodom a v pohode bol. zavisi od babatka. ma pol roka

petulik92
autor
31. aug 2020

@lyci len nám cesta bude trvať 5 minút autom 😃, malá je spachtoš a keď nespí tak je dosť mrzutá. asi to zruším...

lyci
31. aug 2020

@petulik92 nam trvala cesta 15min autom a zacinalo plavanie o 11. ale tiez by som to asi zrusila. taky blby cas pre babatka

evinka3007
31. aug 2020

Ja som mavala kurz 10:30 kedy mi maly tiez spaval, v ten den som to riesila tym ze som ho rano skor zobudila aby si pred plavanim este stihol pospat 😊

anesim
1. sep 2020

Mozno sa jej spanok posunie okolo roka. Moja nemala este ani rok a sama presla na jeden spanok