icon

Lapbooky - domáce zvieratká, termín apríl

kajka18
1. feb 2015

Ahoj dievcata.... Ja viem, ze je teraz vela prace s jarnymi vymenami, ale uz dlhsi cas rozmyslam pre nase deturence vyrobit lapbooky... Mame ich stale starsie a starsie a myslim, ze v lapbookoch by si nasli vela informacii a by ich to aj bavilo 🙂

Navrhovala by som pocet do 15 a temu zvierata... Tie su myslim super aj pre chlapcov aj pre dievcata 😉

Lapbooky - domáce zvieratká, termín aprílLapbooky - domáce zvieratká, termín aprílLapbooky - domáce zvieratká, termín aprílLapbooky - domáce zvieratká, termín aprílLapbooky - domáce zvieratká, termín aprílLapbooky - domáce zvieratká, termín aprílLapbooky - domáce zvieratká, termín apríl
Strana
z3
kajka18
autor
22. apr 2015

@ajabaja ptidam ta do nasej sukromnej skupinky 🙂 omrkni to tam... mame uz rozdelene domace zvierata.... este ostala morka a myslim, ze by bol este somarik 😉 ak by si sa chcela pridat a ostatne baby v skupinke budu suhlasit, rada ta uvitam 😉

ajabaja
22. apr 2015

@kajka18 vdaka, prestudujem a ohlasim sa 🙂

sk_lenka
29. apr 2015

Ahoj, @kajka18!
Nejako som zaspala dobu, a/alebo som stratila odvahu po mojej prvej skusenosti s lapbookmi - ved vies, ako sme na tom ☹ Mohla by som, prosim, omrknut, na com ste sa dohodli? Ak by sa naslo este nejake zvieratko volne a bol by pripadne zaujem zo strany aktualnej skupinky, snad by som este nieco mohla vyspekulovat (kym sa nam narodi druhe babo?)...

kajka18
autor
29. apr 2015

@sk_lenka ak budu baby suhlasit a najdes si este nejake domace zviera, tak ta rada priberiem do skupinky 😉 myslim, ze ostala este morka a somarik 😉

penelopa
7. apr 2016

Ahojte,baby!
Chcem sa opýtať,či šablónky,ktoré vytlačíte prerábate,lebo ja mám len v AJ sú niekde aj v SJ?
Napríklad potrebujem žirafu a slony.
Moc ďakujem.

Strana
z3