Lapbooky - domáce zvieratká, termín apríl
Ahoj dievcata.... Ja viem, ze je teraz vela prace s jarnymi vymenami, ale uz dlhsi cas rozmyslam pre nase deturence vyrobit lapbooky... Mame ich stale starsie a starsie a myslim, ze v lapbookoch by si nasli vela informacii a by ich to aj bavilo 🙂
Navrhovala by som pocet do 15 a temu zvierata... Tie su myslim super aj pre chlapcov aj pre dievcata 😉

Ahoj, @kajka18!
Nejako som zaspala dobu, a/alebo som stratila odvahu po mojej prvej skusenosti s lapbookmi - ved vies, ako sme na tom ☹ Mohla by som, prosim, omrknut, na com ste sa dohodli? Ak by sa naslo este nejake zvieratko volne a bol by pripadne zaujem zo strany aktualnej skupinky, snad by som este nieco mohla vyspekulovat (kym sa nam narodi druhe babo?)...
Ahojte,baby!
Chcem sa opýtať,či šablónky,ktoré vytlačíte prerábate,lebo ja mám len v AJ sú niekde aj v SJ?
Napríklad potrebujem žirafu a slony.
Moc ďakujem.

@ajabaja ptidam ta do nasej sukromnej skupinky 🙂 omrkni to tam... mame uz rozdelene domace zvierata.... este ostala morka a myslim, ze by bol este somarik 😉 ak by si sa chcela pridat a ostatne baby v skupinke budu suhlasit, rada ta uvitam 😉