Lego minifigúrky - výmena
Ahojte vsetci 🙂
Kto z vas zbiera LEGO Minifigurky??? Ak mate nejake bud na predaj alebo vymenu mozeme si tu nechat odkazy 🙂
@littledevil ahoj cislo 4 by som brala. my mame c.5 na vymenu.
@littledevil 4 nemame....menime?
@harryhaydoo ahoj, rezervuj mi prosím kukuričného muža. spýtam sa dcérky či ho máme. ak nie, tak by som ho zobrala.
@gabca888 Ahoj 🙂 Jasne, rezervovany.
viem ze sa teraz asi vacsina bojite lietat do tunisu, ale ak nie, ja odporucam tento hotel, podla mna super cena, v lete animacny slovensky tim, plaz krasna, ubytko sa da, ja neriesim kraviny ved na dovolenke tam len prespavam a staci mi ze je cista kupelna a izba, to ci mam nabytok z roku 2006 alebo 2017 na tom mne nezalezi https://www.satur.sk/hotel/tunisko/sousse/thala...
ak by ste niekto chceli takposkytnem aj sukromne fotky, toto patrilo medzi lacnejsie dovolenky co sme my boli, ak by ste chceli nieco lepsie tiez mozem poradit... rozhodne lepsia dovolenka ako rodos lindos princess, tento hotel odomna ani 2 body nedostane... sklamanie najvacsie
@harryhaydoo ahoj, zabudla som napísať, máme kukuričného, kľudne ho ponúkaj ďalej. ďakujem
@bubullik Dobry den, mam zaujem o kupu figurky na foto - c. 9 (pasikave tricko s bagetou a psikom), navrhnite si prosim cenu... alebo mam na vymenu, ak by ste mali zaujem. posielam foto
Ahojte.nemate na vymenu minifigurky z najnovsej serie? potrebovali by sme 1-slon s mysou, 6-dievca s balonom,8-policajt,9-pavuk a mame na vymenu 7-drak a 4- saso.
ahojte. hľadám na výmenu alebo na odkúpenie z Harryho Pottera č. 1 - Harry so sovou, č. 2 Hermiona s mačkou, č. 14 Moody, č.15 Harry s plášťom a č. 22 - neviem ako sa volá 🙂
prípadne ešte z Karnevalovej série - 1-slon s mysou, 6-dievca s balonom,8-policajt
na výmenu máme z Karnevalu draka a z Harryho č. 10,17 a 18 - prikladám foto

Mám na výmenu č.4 a 15.