Lídl postavičky Stikeez - futbal, výmena
Kto má na výmenu postavičky z LIDLa?
Nám chýbajú: Northern Ireland, Poland, Belgium, Switzerland, Wales, Iceland, Albania, Russia, Italy a Cech republic.
Na výmenu máme: 3x Slovakia, 2x France, Portugal, Ukraine a Germany
@smejko_iva mame posledne Belgicko na vymenu ak by bol zaujem...
@beloba OK, ktore potrebujes?
@smejko_iva píšem správu
@piderik Dobrý deň, prosím Vás, nemáte náhodou, ešte na predaj pohár?
Ahojte . Na VÝMENU máme - 1 ks Slovensko, 2 ks Poľsko, 3 ks Sev.Írsko a Portugalsko.
POTREBUJEME: 2 ks Francúzko, 2 ks Maďarsko, 1 ks Chorvátsko a 1 ks Rusko.
Najde sa niekto kto je z Trnavy? Nam totiz chybaju tieto figurky spain,england,poland,belgium,svajciarsko,wales,iceland,ukrajina,albansko a portugal.Prosim iba z Trnavy alebo z Bieleho Kostola.....ja mam navyse tieto figurky northern ireland,irelan a romania..
ahoj, mam na vymenu Svajciarsko, Rakusko, Nemecko, Rumunsko 2x, Ceska republika a Island a zhaname pohar aj 3x Madarsko a Wales, poprosim aspon 2 ks spolu, vdaka 🙂
Ahojte máme na vymenu 3x Island, 2x Irsko a Poľsko
Potrebujeme Belgicko, švédsko, Rakúsko, Rumunsko, švajčiarsko, Wales. Turecko, severne Irsko, Ukrajinu a pohár.
Potrebujem Ukrajinu a mam navyse Francuzsko, Madarsko, Island, Irsko, Albansko, Nemecko, Turecko, Svajciarsko, Severne Irsko, Rusko, pohar. Som z BA
@borenka vymeníme Austriu-Rakúsko za Poľsko
My sme už zohnali z futbalovej série všetkých a máme naviac írsko, rakúsko, belgicko, poľsko, švédsko 2x, slovensko a francúzsko. Zháňam z ponorkovej série HI (fosforeskujúci žralok) vymením ho aj za viac futbalistov.
Mame posledne Belgicko a potrebujeme Svajciarsko, Wales, Irsko a Ukrainu (kupime)
@karinuska22 mame ukrajinu apotrebuejem madarsko, aj pohar (ten si aj dokupim) tiez som z BA
@gilly Ahoj, pozriem co mi ostalo. Dam vediet.
Ahojte, odkupim modreho sasa aj 2x
Dakujem za ponuku
Uz mam, dakujem

@dianasa kúpim pohár, prosím ip